Beşiktaş Ve Galatasaray Sosyal Medya Üzerinden Birbirine Girdi

Burak Alaca
09.06.2023 - 21:18 | Son Güncellenme: 09.06.2023 - 21:41

Galatasaray'ın sosyal medya üzerinden Beşiktaş'a ithafen yaptığı iğneleyici gönderiye Siyah-Beyazlılar'dan sert bir cevap geldi. İşte detaylar...

Beşiktaş Ve Galatasaray Sosyal Medya Üzerinden Birbirine Girdi

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'i şampiyonlukla noktalamasının ardından Sarı-Kırmızılılar ile ezeli rakibi Beşiktaş arasında ipler gerilmişti. İki kulüp bugün sosyal medya üzerinden sert bir atışmaya tutuştu.

Galatasaray'dan tepki çeken video

Beşiktaş yönetimini deprem sebebiyle ligden çekilen takımların maçları için verilen otomatik 3 puan uygulamasına çokça kez itiraz etmiş sonrasında taraflar arasında ipler gerilmişti. Sarı-Kırmızılılar, bugün Beşiktaş'a tepki amacıyla "Kuru Gürültülü Ortam. Çekememezlik düzeyi çok yüksek. Bu düzeysizliğe uzun süre maruz kalmak akıl kaybına sebep olabilir." ifadelerinin kullanıldığı bir video paylaştı.

İşte o video:

İlgini Çekebilir
İşte Galatasaray'ın ilgilendiği genç kaleci!
Habere Git

Beşiktaş'tan ağır cevap

Beşiktaş, Galatasaray'ın bu videosuna sosyal medya üzerinden "Stadımıza gelmişken içinde tek bir haram kupanın olmadığı ve duvarlarını şampiyonluklarımızda pay sahibi olan futbolcularımızın (Sizin gibi silmek zorunda kalmadığımız) posterlerinin süslediği müzemizi de ziyaret etseydiniz." ifadeleri ile sert bir yanıt verdi.

Dursun Özbek: "6 puan silin ne fark eder"

İki takım arasındaki gerilim, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in şampiyonluk kutlamaları esnasında Beşiktaş yönetiminin TFF'nin deprem sonrası aldığı karara olan tepkisi için "6 puanı sil, yine geridesiniz" ifadelerini kullanması ile hararetlenmişti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta kombine yenileme dönemi başlıyor! Fiyatlar...
Habere Git

Ahmet Nur Çebi: "Şampiyonumsu olursunuz"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ise Dursun Özbek'in bu sözlerine "Dursun Özbek'in söylemlerine değinmek istiyorum. Siz, 6 puanı silerseniz ve 3 puanı da Sivas maçından eklerseniz toplam 9 puan eder. Hovardalık yapıyorsunuz ya, ne fark eder diyerek. Çok şey fark eder. Ofsaytımsının arkasına bir de penaltımsıları eklerseniz, şampiyonumsu olursunuz!" ifadeleriyle yanıt verdi.
 

Senin için hazırladığımız haberler