Beşiktaş'tan Salih Uçan'a yeni sözleşme!

İsa Kethüda
05.05.2024 - 08:50 | Son Güncellenme: 05.05.2024 - 08:58

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan orta saha oyuncusu Salih Uçan'a yeni sözleşme verdi. Detaylar.

Beşiktaş'tan Salih Uçan'a yeni sözleşme!

AJANSSPOR-HABER

Uzun süre sakatlığının ardından Çaykur Rizespor galibiyetiyle sahalara geri dönen ve başarılı bir performans ortaya koyan Salih Uçan, Beşiktaş'tan beklediği teklifi aldı.

İşte Beşiktaş'ın Salih Uçan teklifi

Sabah'ta yer alan habere göre; Beşiktaş'la olan 3 yıllık kontratı 30 Haziran'da sona erecek olan Salih Uçan'ın beklediği teklif geldi. Siyah-beyazlı yönetim, 30 yaşındaki orta sahaya 2+1 yıllık yeni sözleşme verdi. 

Rakam düşük bulundu

Ancak milli futbolcuya iletilen teklifin, takımdaki mevcut orta sahalar arasında en düşük rakam olmasından dolayı sonuca bağlanmadığı kaydedildi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli yıldızlara teklif yağıyor! 25 milyon Euro...
Habere Git

Bu sezon 250 bin Euro'ya oynuyor

Bu sezon 250 bin Euro'ya oynayan ve yıllık 9 milyon TL kazandığı iddia edilen Salih, geçen sezon da 425 bin Euro kazanmıştı. Gedson'un 1.7, Amartey'in 1.8, Onana'nın 1.4, Amir'in 1.3, Chamberlain'in 2.5 milyon Euro kazandığı siyah-beyazlı takımda Salih, arkadaşlarının altında kalmak istemiyor. Kupa maçından sonra görüşmelerin hız kazanması bekleniyor.

Bu sezonki performansı

Siyah-Beyazlı takım ile bu sezon 33 maça çıkan 30 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu 4 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler