"Biz maçı baştan kaybettik zaten"

27.03.2017 - 12:00 | Son Güncellenme: 27.03.2017 - 12:00

Radyospor Genel Yayın Yönetmeni Barış Ertül ve moderatör Selçuk Aytekin'in gündemden öne çıkan başlıkları değerlendirdiği Sabah Sporu Extra, S Sport'ta yayına başladı.

Barış Ertül'ün gündeme ilişkin öne çıkan değerlendirmeleri şu şekilde:

"Yabancı sınırlamasını yeniden gündeme getirmeleri..."

"Yıldırım Demirören, öyle bir malzeme verdi ki, 3 gün konuşuruz.Son 10 sezonda 8 kez yabancı kuralı değiştirmişler. Yabancı sınırlamasını yeniden gündeme getirmeleri, kulüp yönetimlerinin aczlerini örtmek için mi? Altyapıya yatırım yapmak stat yapmakla olmaz. Türkiye'de genç oyuncular, 21 Yaş Altı Takımlarına kadar çim saha görmüyorlar. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın küçük takımları son yıllarda kaç Avrupa turnuvasına katılmış? Bugün Lyon takımı satıyorum dese, 2 takım daha kurar, onları da Avrupa'ya oynatır."

"Biz maçı baştan kaybettik zaten"

"Fatih Terim'in söylediklerinin 180 derece tersi 48 saat sonra söyleniyorsa, biz maçı baştan kaybettik zaten. Andrea Traverso, "Beni buraya 3 kişi için mi çağırdınız?" demiş. Futbol Zirvesi'nin 3.'sü olmayacak."

Hakem hataları

"Futbolun teknolojiyi elinin tersiyle itmesi olamaz. Hakem hataları sadece Türkiye'de değil, her yerde arttı. Video yardımcı hakem uygulamasını herkesten önce yapmamız lazım. E-bilet uygulaması çok iyi niyetli bir uygulama. Kişi-bilet-koltuk uygulamasına sahip çıktık ama bu uygulanmıyor. Passolig uygulaması; suçu bireyselleştirmeyi değil, yönetimlerin tribünleri yapılandırmasını sağlıyor."

"Böyle bir başkanlık olur mu?"

"Hak mahrumiyeti alan başkan ve yöneticinin uykusu mu kaçıyor? Mağdur gibi açıklama yapıyorlar.Hacıosmanoğlu, 700 gün başkanlık yaptı; 500 günü cezalı. Böyle bir başkanlık olur mu?"

Emre Mor değerlendirmesi

"Bizim milli takımda en çok eleştirdiğimiz konu istikrardı. Bu konuda Fatih Terim iyi bir adım attı. Emre Mor geleceğimiz de, yakın geleceğimiz mi, emin değilim. Dortmund seneye oynatabilir Emre Mor'u. Henüz hazır değil. Fatih Terim Emre hakkında çok doğru şeyler söyledi. Emre Mor hızlı gelişmiyor, mental olarak. O yüzden Dortmund cezalandırılıyor, burnu sürtülsün diye."

"Beşiktaş'ın ikinci kalecisi yok"

"Türkiye'de Beşiktaş ne kadar keyif veriyorsa, Fransa'da da Lyon öyle. Fransa'daki 15 bin taraftar, tur şansımızı yüzde 3 oynatır. Tolga Zengin'e Fabri diye bağırmaları... Beşiktaş'ın ikinci kalecisi yok, tek kaleciyle oynuyor."

Senin için hazırladığımız haberler