Brezilya hazırlık maçında Güney Kore karşısında şov yaptı

02.06.2022 - 16:17 | Son Güncellenme: 02.06.2022 - 16:25

Katar'da yapılacak olan 2022 Dünya Kupası'na kısa bir süre kala turnuvanın favorilerinden Brezilya, hazırlık maçında Güney Kore'yi farklı geçti. İşte detaylar...

Brezilya hazırlık maçında Güney Kore karşısında şov yaptı

Katar biletini alan iki takımın Güney Kore'nin başkenti Seul'deki Dünya Kupası Stadı'ndaki mücadelesinde Brezilya, ev sahibi takımı 5-1 yenerek gövde gösterisi yaptı.

Neymar penaltıdan iki gol attı

Karşılaşmanın 7. dakikada Brezilyalı Richarlison'un attığı golle 1-0 öne geçerken, Güney Kore bu gole 31. dakikada Hwang Ui-jo ile karşılık verdi. 42. dakikada süper yıldızı Neymar'ın penaltıdan kaydettiği golle ile bir kez daha üstünlüğü ele geçiren Sambacılar ilk yarıyı da 2-1 önde kapattı. 

 

57. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Neymar yine penaltıdan topu ağlarla buluşturarak skoru 3-1'e getirdi. 80. dakikada Coutinho ile fark 3'e çıkarken, maçın sonucunu belirleyen gol 90+3'te Gabriel Jesus'tan geldi.

Sakat olan Kim Min-Jae forma giymedi

Fenerbahçe'nin Güney Koreli yıldız futbolcusu Kim Min-Jae, sakatlığı nedeniyle karşılaşmada forma giymedi. 25 yaşındaki stoper Güney Kore'nin 2022 FIFA Dünya Kupası Asya Elemeleri'nde İran'la oynadığı maçta sakatlanmıştı.

İlgini Çekebilir
Maradona'dan sonra Messi de Finalissima'yı aldı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler