İddia: Jesus ile Rossi tartıştı, Flamengo düğmeye bastı / Fenerbahçe haberi

Cüneyt Muharremoğlu
16.10.2022 - 16:03 | Son Güncellenme: 16.10.2022 - 16:11

Brezilya basını Fenerbahçe'de Jorge Jesus ile Diego Rossi arasında tartışma yaşandığını iddia etti. Flamengo, bu tartışmanın ardından transfer için düğmeye bastı.

İddia: Jesus ile Rossi tartıştı, Flamengo düğmeye bastı / Fenerbahçe haberi

AJANSSPOR HABER

Brezilya basınından Fenerbahçe’nin Uruguay Milli Takımı formasını da giyen oyuncusu Deigo Rossi hakkında olay bir iddia geldi. İddiaya göre, Beşiktaş derbisinde 1 dakika süre alan Rossi, teknik direktör Jorge Jesus ile tartıştı.  Fenerbahçe’den ayrılmak isteyen futbolcu için Flamengo devreye girdi.

İlgini Çekebilir
Miha Zajc: "Neden oynamıyorum ben de bilmiyorum"
Habere Git

Soyunma odasında Rossi ile Jesus tartıştı

Brezilya’nın spor sitelerinden Torcedores’un haberine göre Beşiktaş derbisinde son dakikada oyuna giren Diego Rossi topa dokunamadan karşılaşma bitti. Uruguaylı futbolcu, sinirli bir şekilde gittiği soyunma odasında teknik director Jesus ile yüksek sesli bir tartışma yaptı. 

Larnaca maçlarına ilk 11’de çıktı

Bu karşılaşmanın ardından Avrupa Ligi’nde iki AEK Larnaca maçına  Rossi ilk 11’de çıktı. Kadıköy’deki karşılaşmada Mitchy Batshuayi’nin golüne asistle katkıda bulundu. Deplasmandaki maçta ise bir penaltı yaptırdı. Ancak Enner Valencia atışı değerlendiremedi. Karagümrük maçında son dakikalarda oyuna giren Rossi’nin bir şutu kalecide kaldı. 

Rossi rotasyondan rahatsız

Haberde, Rossi’nin ilk 11'de sürekli yer alamamaktan mutsuz olduğu Uruguay Milli Takımı’ndaki yerini kaptırmaktan endişe ettiği belirtildi. Süper Lig’in gözden uzak olması Dünya Kupası kadrosunda olmak isteyen Rossi’yi korkutuyor. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe kadrosunda Yusuf süprizi!
Habere Git

Rossi Dünya Kupası’nda olacak mı?

Teknik Direktör Diego Alonso, Rossi ‘yi  İran ve Kanada'ya karşı oynanan hazırlık maçlarına çağırdı. Ancak rossi’nin Dünya Kupası kadrosunda olup olmayacağı henüz belli değil. 

Flamengo Rossi’yi takip ediyor

Habere göre Brezilya takımlarından Flamengo, Rossi ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor.  Futbolcu, Los Angeles FC forması giyerken transfer için görüşmelerde bulunan Flamengo yerine Fenerbahçe’yi tercih etti. Aynı dönemde Flamengo’nun dışında Corinthians, Internacional, Palmeiras da Rossi’ye teklif yaptı.  

İlgini Çekebilir
Emre Akbaba'dan Fenerbahçe itirafı! ''Nasıl reddedeyim''
Habere Git

Flamengo’nun ilgisi sürüyor

Oyuncunun Türkiye’ye gelmesiden sonra ocak Flamengo’nun Rossi ilgisi devam etti. Brezilya ekibinin futboldan sorumlu başkan yardımcısı Marcos Braz ve futboldan sorumlu yönetici Bruno Spindel, Diego Rossi transferini bitirmek istiyor. 

 

Rossi’ye milli takım arkadaşlarından yakın markaj

Rossi’nin ocak transfer döneminde Brezilya’ya gelmesi için yoğun çaba harcanıyor. Brezilya takımı,  ilk 11 için düşündüğünü belirterek rotasyon şikayetçi olan Rossi’yi ikna etleye çalışıyor. Ayrıca Rossi’nin Uruguay Milli Takımı’ndan arkadaşları Giorgian De Arrascaeta ve Guillermo Varella da Rossi ile konuşup Flamengo’yu anlatıyor. 

Fenerbahçe’de Rossi skora en çok katkı veren isimlerden

Fenerbahçe, Los Angeles FC'den Diego Rossi’yi 2021-22 sezonunda kiraladı, sezon içinde 5.5 milyon Euro ödeyerek bonservisini aldı. Rossi geldiğinden beri özellikle asistleriyle Fenerbahçe’nin skora en çok etki eden isimlerinden biri. 24 yaşındaki futbolcu bu sezon sarı lacivertli formayla çıktığı 18 maçta 1 gol atarken 7 asist yaptı. Rosse Fenerbahçe kariyerinde her kulvarda toplam 57 karşılaşmada oynadı. Takımına 7 gol 16 asistle katkı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler