Armando Broja'nın menajeri transfer görüşmesini doğruladı! Süper Lig ekibi...

Özgür Koç
15.12.2023 - 13:01 | Son Güncellenme: 15.12.2023 - 13:16

Premier Lig ekibi Chelsea'nin 22 yaşındaki Arnavut forveti Armando Broja'nın menajerinden flaş bir transfer açıklaması geldi. Detaylar haberimizde...

Armando Broja'nın menajeri transfer görüşmesini doğruladı! Süper Lig ekibi...

AJANSSPOR - HABER

11 Aralık'ta başlayacak olan ara transfer dönemine sayılı günler kala Süper Lig ekipleri de kadrolarına yapacakları takviyeler için çalışmalarını sürdürüyor.  

Geçtiğimiz günlerde İngiliz ekibi Chelsea'de forma giyen Arnavut golcü Armando Broja'nın menajerinin Türkiye'ye gelerek bazı Süper Lig kulüpleriyle transfer görüşmesi yaptığı basına yansımıştı.

Broja'nın menajeri transfer görüşmesini doğruladı

Sports Digatele'nin haberine göre, 22 yaşındaki futbolcunun menajeri Imad El Hammici basına yansıyan transfer görüşmesini doğruladı. El Hammici, yaptığı açıklamada "Broja’yı Türkiye’den isteyen ve bizimle görüşen takımlar oldu ancak önceliğimiz Chelsea’de kalmak." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş mı görüştü?

Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat, seçim sürecinde Chelsea ile iş birliğine gidebileceğini belirterek, "Todd Boehly, Chelsea'nin sahibi ve başkanı. Benim yakın bir arkadaşım. Başarılar diledi, her türlü çalışmaya hazır olduğunu söyledi." ifadelerini kullanmıştı.

Arat'ın bu açıklaması Armando Brajo'nun menajerinin Türkiye'de transfer görüşmesi yaptığı Süper Lig kulübünün Beşiktaş olabileceği ihtimalini akıllara getirdi.

Broja bu sezon 9 maçta forma giydi

Arnavutluk Milli Takımı'nın da forması giyen 2001 doğumlu Armando Broja ise futbola Tottenham altyapısında başladı. Daha sonra Chelsea altyapısına transfer olan Broja, Vitesse ve Southampton’a kiralık olarak forma giydi. Piyasa değeri 28 milyon euro olan 22 yaşındaki futbolcu sezon Chelsea ile 9 maça çıkarken 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 1,91 boyundaki Arnavut futbolcunun sözleşmesi 2028 Haziran ayı sonunda bitiyor.

Senin için hazırladığımız haberler