Gaziantep FK'da Trabzonspor maçının primi belli oldu

Akın Ungan
27.04.2024 - 12:25 | Son Güncellenme: 27.04.2024 - 12:29

Son dakika spor haberi | Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Gaziantep FK'da yönetim galibiyet primini belirledi.

Gaziantep FK'da Trabzonspor maçının primi belli oldu

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig'de 34'üncü hafta maçında deplasmanda Trabzonspor'un konuğu olacak olan Gaziantep FK'da galibiyet primi belli oldu. 

Kasımpaşa galibiyetine 200 yerine 300 bin TL dağıtıldı

Selçuk İnan yönetiminde ligde kalma mücadelesi veren Gaziantep FK geçtiğimiz hafta sahasında Kasımpaşa engelini aştı. Kasımpaşa maçının primi 200 bin TL olarak belirlense de yönetim kritik galibiyetin ardından 300 bin TL prim dağıttı.

Trabzonspor maçına 400 bin TL prim

Gaziantep FK'da Memik Yılmaz yönetimi deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçının galibiyet primini 400 bin TL olarak belirledi. 

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek'ten adaylık açıklaması
Habere Git

Ligde kalınırsa 1 milyon TL bonus

Gaziantep FK, sezon sonunda Süper Lig'i 16'ıncı sıra ve üzerinde tamamlarsa tüm futbolculara 1 milyon TL başarı bonusu ödeyecek. Gaziantep temsilcisinde yönetim, konu ile ilgili futbolcularla ön protokol imzaladı.

Trabzonspor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor ile Gaziantep FK arasındaki Süper Lig maçı 28 Nisan Pazar günü, saat 19.00'da oynanacak. Karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Gaziantep FK'nın puan durumu

Ligde 33 maçta 9 galibiyet elde eden Gaziantep FK, 7 beraberlik ve 17 mağlubiyet alarak 34 puan topladı. Gaziantep, ligin 16'ıncı sırasında yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler