Bruma, Braga'ya Transfer Oldu! Fenerbahçe'nin Alacağı Bonservis Belli Oldu

Akın Ungan
14.06.2023 - 11:08 | Son Güncellenme: 14.06.2023 - 11:21

Fenerbahçe'nin beklediği performansı göremediği Armindo Bruma, Braga'ya transfer oldu. Sarı-Lacivertliler'e ödenecek bonservis bedeli ortaya çıktı.

Bruma, Braga'ya Transfer Oldu! Fenerbahçe'nin Alacağı Bonservis Belli Oldu

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışını ikinci sırada bitiren Fenerbahçe, gelecek sezonun hazırlıklarına başladı. Sarı-Lacivertliler kadroya katılacak oyuncuların yanı sıra takımdan ayrılacak oyunculara gelecek teklifleri de değerlendiriyor. Bruma transferinde bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe'de bekleneni veremedi

Türkiye'ye ilk olarak Galatasaray formasıyla gelen ve gösterdiği performans ile dikkat çeken Bruma, ayrılışının 6. yılında bu kez Fenerbahçe formasıyla geri dönmüş fakat bu kez beklenenin altında kalmıştı.

Braga kararını verdi

Sarı-Lacivertliler'de forma şansı bulamayan futbolcu Portekiz'in Braga takımına kiralandı. Braga, 28 yaşındaki kanat oyuncusu hakkında kararını verdi.

İlgini Çekebilir
Türk cevheri sadece 17.5 milyon Euro
Habere Git

Bruma'nın bonservisi alınacak

Portekiz basınında yer alan habere göre Braga, Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Bruma'nın bonservisini alma kararı verdi. Portekiz cephesi ile masaya oturan Fenerbahçe yönetimi anlaşma sağladı.

İşte Fenerbahçe'nin alacağı bonservis ücreti

Braga'nın Fenerbahçe'ye Bruma transferi için 4.5 milyon Euro ödeyeceği belirtildi. Fenerbahçe, Portekizli futbolcunun bonservisini PSV'den alırken 4.25 milyon Euro ödemişti.

Bruma'nın Braga performansı

Braga'da bu sezon 21 resmi müsabakaya çıkan Bruma, 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Tecrübeli sol kanat, 6 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
Lig şaibeli diyen İsmail Yüksek'e ceza geldi
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler