Rıdvan Dilmen'den İsmail Yüksek açıklaması: Kırık...

Cem Ergün
27.04.2024 - 20:09 | Son Güncellenme: 28.04.2024 - 00:26

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın karşı karşıya geldiği maçın ilk yarısı 1-0 Fenerbahçe üstünlüğüyle sona erdi. Maçın bu bölümünü Rıdvan Dilmen değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den İsmail Yüksek açıklaması: Kırık...

AJANSSPOR HABER

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Michy Batshuayi'nin golüyle Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçtiği maçın ilk yarısını değerlendirdi. Dilmen, "Ligde hedefi yok Beşiktaş'ın. Zaten böyle bir algı da oluşturuldu son birkaç haftada. Bunu da bir prestij maçı olarak gördüler. Ama ilginç olan bir şey var. Gole kadar geçen süreçte Fenerbahçe'nin 3-4 pozisyonu var. Sonrasında duruldular." ifadelerini kullandı.

İsmail Yüksek'in sakatlığı

Maçın başında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan İsmail Yüksek hakkında da konuşan Rıdvan Dilmen, "İsmail Yüksek'in sakatlığında bence ayak tarak kemiğinde çatlak, kırık gibi bir şey oldu. Çünkü İsmail hiç kolayca oyundan çıkan bir oyuncu olmadı. Umarım ciddi bir şeyi yoktur çünkü Avrupa Şampiyonası da var." dedi.

Kartal'ın değişiklikleri

Rıdvan Dilmen, İsmail Yüksek'in sakatlığının ardından yapılan oyuncu değişikliklerini ise şu sözlerle değerlendirdi: "Bir anda 2 oyuncu değişikliği oldu. Becao da üzülür ama mecburiyet var. Hoca da yanlış davranışta bulunmadı. Mert Hakan hazır olsa onu sokardı oyuna. Hoca da mecbur kaldı iki değişiklik yapmaya. Becao'nun çıkıp Çağlar'ın girmesi doğru tercih oldu."

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin yıldızı derbide sakatlandı!
Habere Git

"Farka gider mi göreceğiz"

Rıdvan Dilmen, sözlerine şöyle devam etti: "İkinci yarıyı merak ediyorum ama bu maçı Fenerbahçe'nin 3 puanla kapatmak ihtimalini yüzde 99 görüyorum. Farka gider mi onu da ikinci yarıda göreceğiz. 0-0'ken Fenerbahçe daha net pozisyonlar buluyordu."

Senin için hazırladığımız haberler