Serge Gnabry'den üzücü haber geldi! EURO 2024...

Ali Bozkurt
10.05.2024 - 16:49 | Son Güncellenme: 10.05.2024 - 16:56

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde deplasmanda Real Madrid'e 2-1 mağlup olan Bayern Münih'te sakatlanan yıldız oyuncusu Serge Gnabry'in son durumu belli oldu. Detaylar...

Serge Gnabry'den üzücü haber geldi! EURO 2024...

AJANSSPOR HABER

Bayern Münih'in 28 yaşındaki kanat oyuncusu Serge Gnabry, Real Madrid ile çarşamba gecesi oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında sakatlanıp oyundan çıkmıştı. Yıldız oyuncunun sakatlığı hakkında son durum ise belli oldu.

Uuzun sakatlıktan geri dönmüştü

Bayern Münih'in yıldız oyuncusu uzun süre sakatlık yaşamış ve tedavisi sona erdikten sonra sahada çalışmalara başlamıştı. Sakatlığını ise atlattıktan sonra Real Madrid deplasmanına ilk 11'de başlamıştı. Serge Gnabry, 27. dakikada oyundan sakatlanarak çıktı.

Sezonu kapattı

Alman devi Bayern Münih resmi sitesinden yaptığı açıklamada Serge Gnabry'nin yaşadığı sakatlık sebebiyle sezonu kapattığını açıkladı.

EURO24'te olmayabilir

Alman basınında çıkan haberlere göre 28 yaşındaki Alman oyuncunun EURO 2024'te forma giymesinin de zor olacağı söylendi. Serge Gnabry'nin, EURO24'te forma giyme durumunun önümüzdeki günlerde net olarak açıklanması da bekleniyor.

5 gol 2 asist

Bu sezon Bayern Münih formasıyla 20 maçta forma giyen Serge Gnabry bu karşılaşmalarda 5 gol, 2 asistlik skor katkısı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler