İngiliz basını transferi duyurdu! Zaha, Premier Lig ekibiyle anlaştı

Orhan Gülek
10.05.2024 - 11:17 | Son Güncellenme: 10.05.2024 - 12:03

İngiliz basınında yer alan habere göre; Galatasaray'ın 31 yaşındaki hücum oyuncusu Wilfried Zaha, Premier Lig ekibi West Ham United ile transferde anlaşmaya vardı.

İngiliz basını transferi duyurdu! Zaha, Premier Lig ekibiyle anlaştı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adayı olarak görülen Galatasaray'da dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılarda formasından bir süredir uzak olan Wilfried Zaha için İngiliz basınından flaş bir iddia geldi.

İngiliz basını, Zaha'nın yeni adresini duyurdu

Galatasaray ile 2025/26 sezonu sonuna kadar sözleşmesi olan Zaha'nın takımdan ayrılacağı belirtildi. İngiliz basınında yer alan habere göre 31 yaşındaki hücum oyuncusu, Premier Lig ekibi West Ham United ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray'da beklentilerin altında kaldı

Uzun yıllar Crystal Palace'ta oynadıktan sonra bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olan Wilfried Zaha, Sarı-kırmızılı takımda beklentilerin altında kaldı.

İlgini Çekebilir
Bayern elendi, Galatasaray yıkıldı! Büyük gelir kaçtı...
Habere Git

Maaşı gündem olmuştu

Galatasaray, yaz transfer döneminde Zaha'ya 2 milyon 330 bin euro imza parasıyla sözleşme imzalatmıştı. Fildişi Sahilli futbolcunun yıllık ücreti ise 4.3 milyon euro olarak açıklanmıştı.

Zaha'nın performansı

Galatasaray'da 39 maçta süre alan Zaha, 10 gol ve 5 asistle takıma katkı verdi. Sezon başında sakatlık sebebiyle formadan uzak kalan Fildişi Sahilli yıldız, son dönemde ise Okan Buruk'un tercih etmemesi sebebiyle şans bulmakta zorlanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler