Bruma Paylaşılamıyor! Porto... | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
21.05.2023 - 13:01 | Son Güncellenme: 21.05.2023 - 13:09

Transfer haberleri... Portekiz Ligi takımlarından Braga, Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Bruma'nın bonservisini almak istiyor.

Bruma Paylaşılamıyor! Porto... | Transfer Haberleri

Portekiz Süper Ligi ekiplerinden Braga, sezon başında Fenerbahçe'den kiralık olarak transfer ettiği yıldız oyuncu Bruma ile ilgili kararını verdi. 

Bruma'ya 2 teklif birden

Hürriyet'te yer alan habere göre; başarılı performans gösterdiği Braga’da forma giyip 18 maçta 4 gol, 6 asist üreten Portekizli futbolcuya iki kulüpten birden teklif geldi. 

Porto harekete geçti

Bruma’nın performansından memnun olan Braga, oyuncuyu kadrosunda tutmak isterken, Porto da bonservisiyle satın almak için harekete geçti. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Terim, City'de Pep
Habere Git

Fenerbahçe'nin beklentisi 5 milyon Euro

Fenerbahçe Bruma’nın satışından 5 milyon Euro civarında gelir beklerken, özellikle Porto’nun bu transferde çok istekli olduğu ve düşünülen parayı ödemeye hazır olduğu belirtildi.

PSV'den Fenerbahçe'ye transfer oldu

Sarı lacivertli kulüp, Bruma’yı sezon başında PSV Eindhoven’dan kiralık olarak renklerine bağlamış, Portekizli futbolcu sakatlığının da etkisiyle sadece 5 maçta forma giymişti. 

Fenerbahçe, PSV ile yaptığı anlaşma gereği ocak ayında Bruma’nın bonservisini 4.2 milyon Euro’ya satın alıp, futbolcuyu Braga’ya kiralık olarak göndermişti. Fenerbahçe’ye transferi çok eleştirilen Bruma’nın durumunun mayıs sonuna dek netleşmesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
15 günlük hasret bitti! Formda Kartal, Adana Demir'e konuk...
Habere Git

Fenerbahçe kariyeri

Öte yandan, Sarı-lacivertli takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden sol kanat oyuncusu, söz konusu çıktığı 5 karşılaşmada 1 asist ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler