Bülent Uygun, Galatasaray maçı sonrası konuştu: "Performansın p'sini vermedi!"

Orhan Gülek
05.05.2024 - 21:36 | Son Güncellenme: 05.05.2024 - 21:59

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaray mağlubiyeti sonrası açıklamada bulundu.

Bülent Uygun, Galatasaray maçı sonrası konuştu: "Performansın p'sini vermedi!"

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Sarı-Kırmızılılar sahasında Sivasspor'u ağırladı. 2 hafta önce Fenerbahçe'ye çelme takan Kırmızı-Beyazlılar karşısında Galatasaray gol oldu, yağdı! Yıldızların bir bir sahneye çıktığı maçta Hakim Ziyech (2), Dries Mertens (2) ve Mauro Icardi'nin (2) golleri Cim Bom'a 6-1'lik zaferi getirdi. Sivas'ın tek golü stoperi Caner Osmanpaşa'dan geldi.

Maç sonu Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun açıklamalarda bulundu.

"İyi oynamadık"

6-1'lik farklı mağlubiyet sonrası flaş röportajda çok kısa bir açıklama yapan Bülent Uygun, şu ifadeleri kullandı;

"İyi oynamadık. Bazı arkadaşlar beklediğim performansın p'sini vermedi. Hakem Arda Kardeşler için bilseydim Taha Akgül ile Sebahattin Öztürk'ü getirirdim. Güreşlere katılırdı. Meğersem takdir haklarını oraya verdi. Bütün oyun düzenimiz bozuldu. Gücümüzde zaten belli. Galatasaray'da golleri attı. "

Kerem Atakan Kesgin: "Bize yakışmayan sonuç oldu"

Sivasspor'da orta saha mevkiinde oynayan Kerem Atakan Kesgin ise, "Rakibimizin gücünü bilerek geldik. Bu atmosfer, bu taraftar önünde ne kadar mücadele edilebilirse etmeye çalıştık. Gelirken puan ve puanlar almaya çalıştık ama olmadı. Bize yakışmayan sonuç oldu. Üzgünüz. Kalan maçlarda puan ve puanlar alarak ligi bitirmek istiyoruz." dedi.

Bartuğ Elmaz: "Beklemediğimiz skor aldık"

Fenerbahçe'den kiralık olarak Sivasspor'da forma giyen Bartuğ Elmaz ise, "Buraya geldiğimizde buranın atmosferini, rakibin ne kadar güçlü olduğunu biliyorduk. Hafta sonu iyi çalışıştık. Beklemediğimiz skor aldık. Kafamızı bir an önce kaldırıp kalan maçları kazananarak ligi öyle bitirmek istiyoruz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler