Bülent Uygun'dan Beşiktaş uyarısı! İşte planı...

18.06.2020 - 09:15 | Son Güncellenme: 18.06.2020 - 09:16

Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Beşiktaş maçı öncesi ekibiyle birlikte geniş bir analiz yaptı ve analizlerden çıkardığı bazı notları futbolcularıyla paylaştı. Kısa bir toplantı yapan Uygun, özellikle gol yollarında daha aktif olmaları gerektiğinin altını çizdi. Denizlispor'da Beşiktaş maçı öncesi son durum...

EMRAH KARALİNÇ - AJANSSPOR

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor’da gözler Beşiktaş ile 20 Haziran Cumartesi günü oynanacak maça çevrildi. Bülent Uygun ve öğrencileri, 3 puan parolasıyla maça hazırlanıyor. Bülent Uygun’un Beşiktaş maçı planı ne? Detaylar ve son gelişmeler haberimizde…

Bülent Uygun, futbolcularıyla kısa bir toplantı yaptı

Koronavirüs salgını sebebiyle verilen zorunlu ara sonrasındaki ilk maçında deplasmanda Sivasspor’a 1-0 kaybeden Denizlispor’da teknik patron Bülent Uygun futbolcularıyla kısa bir toplantı yaptı. Sivasspor maçını unutmaları gerektiğinin altını çizen Uygun, Beşiktaş maçında alacakları başarılı sonucun önemine dikkati çekti ve bazı uyarılarda bulundu.

Sivasspor maçındaki performansın bir bölümünden memnun

Uygun, Sivasspor karşılaşmasında oyunun belli bölümlerinden memnun olduğunu ve yaşadıkları olumsuzluklara rağmen gelecek adına ümitli olduğunu futbolcularıyla paylaştı. Uygun özellikle buldukları pozisyonları değerlendirmeleri gerektiğini futbolculara iletti.

Eksikler Denizlispor’u zorluyor

Bülent Uygun, eksik ve cezalı futbolcular sebebiyle planlarında zorlanabilecekleri ihtimalini de düşünüyor. Beşiktaş maçına da bu doğrultuda hazırlık yapılıyor. Deneyimli teknik adam, Beşiktaş’tan çekinmeden oynayacaklarını ancak; taktiksel açıdan belli başlı değişiklikler yapacağı mesajını veriyor.

Yönetimden futbolculara destek

Bu arada Denizlispor yönetimi antrenmanlara ilgi gösteriyor. Bülent Uygun ile iyi bir iletişim kurduklarına inanan yöneticiler, “Beşiktaş maçında futbolcularımıza güveniyoruz. Zor olacak ama burada alacağımız 3 puan bizi rahatlatır” görüşünü Uygun ile paylaştı.

Denizlispor’da eksikler var

Beşiktaş maçında Zeki Yavru cezalı olduğu için forma giyemeyecek. Ayrıca Onazi de sakatlığı sebebiyle sahada olmayacak. Denizlispor'da Rodallega ve Oğuz Yılmaz da sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu isimlere, dikkatli olması konusunda Bülent Uygun’dan uyarı da geldi.

Senin için hazırladığımız haberler