Bülent Uygun'dan Fenerbahçe sözleri: Konferans Ligi'nin kazabilirlerdi...

Orhan Gülek
22.04.2024 - 22:47 | Son Güncellenme: 22.04.2024 - 22:55

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 2-2 berabere kaldıkları Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Bülent Uygun'dan Fenerbahçe sözleri: Konferans Ligi'nin kazabilirlerdi...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'un konuğu oldu. Zorlu mücadelenin ilk yarısı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Sivasspor, Koita'nın golüyle maçı 1-1'e getirdi. Daha sonra İrfan Can'ın golüyle Sarı-Lacivertli ekip bir kez daha öne geçti. Ardından Manaj'ın penaltıdan attığı golle skor 2-2'ye geldi ve müsabaka bu sonuçla tamamlandı. 

Maç sonu Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, açıklamalarda bulundu.

"Aksiliklerle birlikte bizim maç önem taşıyordu"

Fenerbahçe'nin çok kaliteli bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Bülent Uygun, "İzleyenlerin keyif aldığı, temposu yüksek, bol pozisyonlu bir maç oldu. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Fenerbahçe bugün Konferans Ligi kupasını kazanabilecek kadrosuna sahipken talihsizce elendi. Sendromlar, sezon içerisinde yaşadığı aksiliklerle birlikte bizim maç daha önem taşıyordu. Biz ise UEFA Kupası'na katılabilmek adına bu maçlarda alacağımız puanlar bizi çok daha iyi yerlere getirecekti. Beşiktaş'ı yendik. Trabzonspor'u yendik. Galatasaray'la berabere kaldık. Bugün de Fenerbahçe'ye karşı pozisyonlar versek de pozisyonlara girdik. Futbolcularımızı kutluyorum." diye konuştu.

"Psikolojik sıkıntıların ortadan kaldırılmaması büyük handikaptı"

Fenerbahçe'ye karşı önlemler aldıklarını ve başarılı olduklarını kaydeden Uygun, "Onlara karşı aldığımız taktik önlemler var. Onların son maçta, uzun bir süreçte yaşadığı durumlar, gerçekten büyük bir handikaptı. Ligin boyu da kısaldı, kendi takımımızı daha da ileriye götürmek zorundayız. Takımımız, biz geldiğimizden beri performans olarak en güzel şekilde futbol sergiliyor. O yüzden futbolcularımı kutluyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler