Bundesliga ekibi Loris Karius'un peşine düştü!

23.05.2020 - 22:04 | Son Güncellenme: 23.05.2020 - 22:07

Bundesliga ekibi Loris Karius'un peşine düştü!

Geçtiğimiz ay Beşiktaş ile yollarını ayıran ve eski takımı Liverpool'a dönen Alman file bekçisi Loris Karius'a Bundesliga'dan talip var. 26 yaşındaki oyuncuya Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin talip oldu.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Temiz bir sayfa açmak için geldiği Beşiktaş'tan..."

2018 Şampiyonlar Ligi finalinde yaşadıkları nedeniyle gündeme oturan ve bir sezon sonra kariyerinde temiz bir sayfa açmak isteyen Loris Karius, 2018 yazında Beşiktaş'ın yolunu tutmuştu. Ancak burada da istediği performansı gösteremeyen Alman file bekçisi, tekrar eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Geçtiğimiz ay siyah beyazlı kulüpten alacakları nedeniyle FIFA başvuran ve sözleşmesini tek taraflı fesheden 26 yaşındaki oyuncu eski kulübü Liverpool'a dönmek için yola çıkmıştı.

"Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin devrede"

Ancak Goal.com'un haberine göre kadrosunda Loris Karius'u düşünmeyen Liverpool, oyuncuyu elinden çıkarmanın derdine düştü. İddialara göre Alman kaleci için ülkesi Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin devreye girdi. Koronavirüs salgı nedeniyle İngiltere'ye dönemeyen ve ülkesi Almanya'da olan Karius'un transfer için istekli olduğu da gelen haberler arasında.

Senin için hazırladığımız haberler