Bursaspor tesislerinde ödeme yapılmadığı için elektrik kesildi

Ali Bozkurt
17.12.2021 - 19:13 | Son Güncellenme: 17.12.2021 - 19:16

Bursaspor, Spor Toto 1. Lig’in 18. haftasında sahasında pazar günü saat 16.00’da konuk edeceği Royal Hastanesi Bandırmaspor maçı hazırlıklarını yaparken elektrikler kesildi...

AJANSSPOR HABER

Bursaspor’da bugün saat 16.00 dolayında ödeme taahhüdü yerine getirilmediği için Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nin elektriği kesildi. Ödemenin yapılmasıyla birlikte yaklaşık 40 dakika sonra tesise yeniden enerji verildi.

Yeşil-beyazlı yönetimin, kulübün geçtiğimiz sezona ait LİMAK şirketine olan borcun; aylık 500 bin liralık taksidini ödediği açıkladı. Elektrikler geldikten sonra antrenmana başlandı.

Spor Toto 1. Lig'in 18. haftasında sahasında Royal Hastanesi Bandırmaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor bugün yaptığı antrenman ile bu maçın hazırlıklarına başladı. Antrenör Ali Aköz gözetimindeki idman 1 saat 10dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman pas pres oyunuyla devam etti. Yeşil-beyazlılar son bölümde çift kale maç yaptı. Dün oynanan Ümraniyespor maçında görev alan futbolcular ise yenileme çalışmaları yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler