Burutay Subaşı gelecek sezon için transferde anlaşmaya vardı

Aleyna Gürgen
08.04.2024 - 19:20 | Son Güncellenme: 08.04.2024 - 19:32

AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Arkas Spor'da forma giyen milli voleybolcu Burutay Subaşı gelecek sezon için transferde kararını verdi.

Burutay Subaşı gelecek sezon için transferde anlaşmaya vardı

Efeler Ligi ekiplerinde 2024-25 sezonu için transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak İzmir ekibi Arkas Spor'un gelecek sezon için Burutay Subaşı ile sözleşme yenilediği öne sürüldü. İşte detaylar...

Subaşı transferde Arkas Spor dedi

Arkas Spor'dan gelecek sezon için yeni bir hamle geldi. Voleybolun Sesi tarafından aktarılan bilgilere göre ekip, Burutay Subaşı ile iç transferde anlaşmaya vardı. Tecrübeli smaçör gelecek sezon da İzmirli takım için ter dökecek.

İlgini Çekebilir
Burutay Subaşı: "İtalya'dan gelen teklifi reddetmek zorunda kaldım"
Habere Git

Burutay Subaşı kimdir?

Son üç sezondur Arkas Spor için sahaya çıkan Burutay Subaşı 2006-2013 döneminde de İzmir ekibi için ter döktü. Subaşı, daha öncesinde ise SGK Ankara, Halkbank ve Galatasaray'da oynadı. Milli voleybolcu kariyeri boyunca 1 CEV Şampiyonlar Ligi ikinciliği, Challenge Kupası'da 1 şampiyonluk ve 1 ikincilik, Efeler Ligi'nde 5 şampiyonluk ve 3 ikincilik, Türkiye Kupası'nda 6 birincilik ve 4 ikincilik ile 5 Türkiye Kupası şampiyonluğu elde etti. 

Senin için hazırladığımız haberler