Çok konuşulacak transfer! Serie A'nın yıldızı Galatasaray'a geliyor

Orhan Gülek
29.04.2024 - 17:43 | Son Güncellenme: 29.04.2024 - 17:58

Son dakika transfer haberleri... Serie A devi Inter'den sezon sonu ayrılacak olan Alexis Sanchez için Galatasaray iddiası geldi. İşte haberin detayları...

Çok konuşulacak transfer! Serie A'nın yıldızı Galatasaray'a geliyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Trendyol Süper Lig'de son haftalara 4 puan farkla giren Galatasaray şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan sarı kırmızlılar, rotayı İtalya'ya kırdı.

Cimbom'da hedef; forvet rotasyonu

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe ile puan farkını 4'e çıkardı. Ligin bitimine 4 hafta kala hata yapmadan yoluna devam etmek isteyen sarı-kırmızılı ekip diğer yandan transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeni sezonda forvet rotasyonunu kuvvetlendirecek olan Cimbom, İtalya Serie A'da şampiyonluğunu garantileyen Inter'in yıldız futbolcusunu transfer listesine aldı. 

İtalyan gazeteci duyurdu: Alexis Sanchez adım adım Cimbom'a

Önceliğini forvet hattına veren sarı kırmızılı kurmaylar, Inter'in yıldızı Alexis Sanchez için şimdiden girişimlerini sürdürüyor. Öyle ki Serie A'da şampiyonluğa ulaşan Inter'de bu sezon fazla forma şansı bulamayan Alexis Sanchez için flaş bir iddia geldi. Fabrizio Romano'nun haberine göre; Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Şilili futbolcu İtalyan ekibinden ayrılacak.

Galatasaray'a Sanchez transferinde rakipler çıktı

Inter ile sözleşme uzatmayacak 35 yaşındaki yıldız futbolcuyla Brezilya ekibi Flamengo ve Arjantin temsilcisi River Plate'in ilgilendiği ifade edildi. Öte yandan geçtiğimiz sezon kadrosuna katmak isteyen ancak başarılı olamayan Galatasaray'ın da oyuncunun durumunu yakından takip ettiği öne sürüldü.

Alexis Sanchez'in kariyeri ve performansı

Inter'de bu sezon 30 maça çıkan Sanchez, 4 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Tecrübeli futbolcu, Udinese, Arsenal, Barcelona, Manchester United, Marsilya gibi önemli takımlarda forma giydi. Kariyeri boyunca 698 maça çıkan Alexis, 202 gol ve 146 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler