Çağdaş Atan, Fenerbahçe maçı sonrası konuştu

Eren Tuncay
04.03.2023 - 21:42 | Son Güncellenme: 04.03.2023 - 21:44

Son dakika. Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. Maçtan sonra Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.

Çağdaş Atan, Fenerbahçe maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Kayserispor, sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Mücadeleyi konuk ekip 2-1 kazanmayı başardı. Maçtan sonra Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan değerlendirmelerde bulundu.

"Gol bulamamamız üzücüydü"

Takımınla gurur duyduğunu söylerek sözlerine başlayan Atan, "Sezon başından bu yana takımımla gurur duyuyorum. Geri adım atmadık. Disiplinsiz görüntü vermedik. Çok basit gol yiyerek başladık ve sonra oyunun içine girdik. İlk yarı gol bulamamamız çok üzücüydü." dedi.

"Ferdi'nin golü kalp kırıcı oldu"

Sarı-lacivertlileri tebrik eden Atan, "Fenerbahçe ilk yarı topa sahip gibi göründü ama bizim planımız dahilindeydi. İkinci yarı çok üretken olamadık. Hiçbir istatistikte geride olmadığımız, topla oynamada geride olduğumuz maçtı. Kaliteli vuruşlarla kaybettik. Valencia'nın attığı golü biz iki kez kaçırdık. Ferdi'nin beklenmedik golü kalp kırıcı oldu. Çok yoğun bir maç oldu. İki takım da coşkulu oynadı. Fenerbahçe'yi kutluyorum. Maçın tamamında taraftarımız centilmence ve coşkuyla bizi destekledi." şeklinde konuştu.

Kayserispor'un Süper Lig'deki durumu

Bu sonuçla beraber Kayserispor 23 maçta 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile 35 puanla 7. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler