Çağdaş Atan: "Hala lideriz"

23.12.2020 - 20:46 | Son Güncellenme: 23.12.2020 - 22:05

Süper Lig’in 14. haftasında lider Alanyaspor evinde Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Çağdaş Atan, "Hala lideriz. Herhangi bir endişemiz yok. Hafta sonu tekrar galibiyet serisine başlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 14. haftasında evinde Yeni Maltayaspor ile 1-1 berabere kalan Alanyaspor'da Teknik Direktör Çağdaş Atan, TRT Spor muhabirine açıklamalarda bulundu.

Çağdaş Atan "Bir kere oyuncularımı tebrik ediyorum. Her iki takımıda tebrik ediyorum. Gerçekten lig standartların üstünde bir maç oldu. Biz yoğun bir haftadan geçiyoruz. Bugün oynanan oyundan çok memnunum. Çok fazla pozisyona girdik" ifadelerini kullandı.

Malatyaspor'un uzun boylu oyuncularından dolayı sıkıntı yaşadıklarını dile getiren genç teknik direktör Çağdaş Atan, bu noktada maç içerisinde aldıkları önlemi açıkladı. Atan, "Ayrıca Malatyapsor'un oyun planı, biliyorsunuz çok değişik. 4 santraforla oynuyorlar. Ve oyuncuları uzun boylu. Ama biz topu ne zaman yere indirdik, o zaman pozisyonlara girmeye başladık. Tabi üzgünüz 2 puan kaybı için. Ama hala lideriz. Herhangi bir endişemiz yok. Hafta sonu tekrar galibiyet serisine başlamak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler