Çağlar Söyüncü, A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı

Akın Ungan
14.06.2023 - 14:08 | Son Güncellenme: 14.06.2023 - 16:47

Son dakika | Leicester City'den Atletico Madrid'e transfer olması beklenen Çağlar Söyüncü, sakatlığı sebebiyle A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı.

Çağlar Söyüncü, A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı

AJANSSPOR HABER

A Milli Takım, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri hazırlıkları devam ediyor. Ay-Yıldızlılar, Letonya ve Galler maçları öncesinde kötü bir haber aldı.

Çağlar Söyüncü aday kadrodan çıkarıldı

Başarılı stoper Çağlar Söyüncü, A Milli Takım'ın Letonya ve Galler maçı aday kadrosundan çıkarıldı. Yapılan açıklamada Çağlar'ın sağ arka adelesinden sakatlandığı belirtildi.

Çağlar kamptan ayrıldı

A Milli Takım'ın resmi sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmede, "Millî futbolcumuz Çağlar Söyüncü, sağ arka adalesindeki sakatlığı sebebiyle A Millî Takım’ın Letonya ve Galler ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosundan çıkarıldı. Çağlar, A Millî Takımımızın Riga’ya yapacağı yolculuk öncesinde teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla vedalaşarak kamptan ayrıldı" denildi.

İlgini Çekebilir
A Milli Takım'ın aday kadrosu belli oldu!
Habere Git

Atletico'ya transfer olacak

2018 yılından beri Premier Lig ekibi Leicester City'de forma giyen Çağlar Söyüncü, bu sezon beklediği forma şansını bulamadı. Kulüp ile olan sözleşmesi sona eren milli futbolcunun La Liga'nın köklü kulüplerinden Atletico Madrid ile anlaştığı kaydedildi. Çağlar'ın Atletico ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Bu sezon 9 maça çıktı

Çağlar Söyüncü bu sezon sadece 9 maçta süre alabildi. Çıktığı 9 müsabakada 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 27 yaşındaki stoper, 2 mücadelede sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
TFF Beşiktaş'ı dinlemedi: Galatasaray ve Fenerbahçe'ye tescil
Habere Git

A Milli Takım'ın Letonya ve Galler maçlarının tarih ve saati

A Mili Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde 16 Haziran Cuma günü saat 21.45'te deplasmanda Letonya ve 19 Haziran Pazartesi günü yine aynı saatte Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda Galler ile karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler