Cahill konuştu! Sarri'ye sert eleştiri!

06.05.2019 - 18:29 | Son Güncellenme: 06.05.2019 - 18:34

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea’nin savunma oyuncularından Gary Cahill, menajer Maurizio Sarri ile ilgili flaş sözler söyledi. Cahill, Sarri’ye saygı duymakta zorlandığını ve kendilerinin saygısızlıkla karşılaştıklarını dile getirdi.

Cahill’den Sarri’ye eleştiriler

Ayrıca Cahill, kendisi hakkında takımda oynamak için yeterli yeteneklere sahip olmadığını söyleyen Maurizio Sarri’nin Chelsea kariyerinin hayal kırıklığı olduğunu vurguladı. The Telegraph’a konuşan Cahill, yedeklerde olmanın kendisi için zor olduğunu ve buna alışık olmadığını söyledi.

Cahill: ”Chelsea ile kupalar kazanmış oyunculara saygısızlık yapıldı”

Transferde adı Fenerbahçe ile de anılan 33 yaşındaki futbolcu, “Buradan ayrıldıktan sonra benim için çok kötü geçen bu sezonu tamamen hafızamdan silmek istiyorum. Önceki altı sezonda Chelsea ile başarılar kazandım. Böyle bir davranış beklemiyordum. Eğer bir oyuncuyu iki, üç veya dört maç bir şekilde oynatmayabilirsin. Ancak bu sayı sekize veya dokuza çıkarsa durumu açıklamak zorundasın. Sarri böyle bir şey yapmadı. Sadece bana değil, Chelsea ile kupalar kazanmış başka oyunculara da aynı saygısızlık yapıldı” ifadelerini kullandı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler