CANLI| Başakşehir- Kasımpaşa maçını canlı izle (Maç linki)

Ali Bozkurt
05.05.2024 - 11:30 | Son Güncellenme: 05.05.2024 - 11:36

Trendyol Süper Lig'de Başakşehir ve Kasımpaşa kozlarını paylaşıyor. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını ve maç linki gibi aranan detaylar haberde.

CANLI| Başakşehir- Kasımpaşa maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de Başakşehir ve Kasımpaşa kozlarını paylaşıyor. Beşiktaş’ın kazanmasıyla birlikte Başakşehir 5. sıraya geriledi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan mücadeleyi Başakşehir üç farkla kazandı. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını ve maç linki gibi detaylar haberde.

Başakşehir- Kasımpaşa maçı ne zaman ve saat kaçta?

Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak Başakşehir - Kasımpaşa mücadelesi 5 Mayıs Pazar günü saat 16:00’da oynanacak. 

Başakşehir- Kasımpaşa maçı hangi kanalda?

 Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın hakemleri belli oldu

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak müsabakayı hakem Mert Güzenge yönetecek.

Avrupa kupalarına gitme mücadelesi veren iki takımdan RAMS Başakşehir 52 puanla 5'inci, Kasımpaşa ise 49 puanla 7. sırada yer alıyor.

Ligde oynadığı son 3 maçı kazanan turuncu-lacivertliler, bu sezon 34 haftada 15 galibiyet, 7 beraberlik ve 12 mağlubiyet yaşadı. Konuk ekip Kasımpaşa'nın ise 34 haftada 14 galibiyet 7 beraberlik ve 13 mağlubiyeti bulunuyor.

Sezona istediği gibi başlangıç yapamayan İstanbul ekibi son haftalarda yakaladığı çıkış ile dikkat çekti. Başakşehir geride kalan haftalarda oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Sezon genelinde ise Çağdaş Atan’ın öğrencileri 15 galibiyet, 7 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 5. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler