CANLI| Gaziantep FK- Başakşehir maçını canlı izle (Maç linki)

Ali Bozkurt
24.02.2024 - 15:09 | Son Güncellenme: 24.02.2024 - 15:29

Gaziantep FK ile İstanbul Başakşehir bugün Süper Lig mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını ve maç linki gibi aranan detayları haberde.

CANLI| Gaziantep FK- Başakşehir maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Gaziantep FK ile İstanbul Başakşehir bugün Süper Lig mücadelesinde karşı karşıya geliyor. İstanbul Başakşehir ile oynadığı son üç Süper Lig maçını kazanamayan ve sadece bir gol atabilen Gaziantep FK, bu sürecin öncesinde üç maçlık bir galibiyet serisi yakalamıştı. İşte zorlu maça dair detaylar...

Gaziantep FK- Başakşehir maçı ne zaman ve hangi kanalda?

RAMS Başakşehir, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Gaziantep FK ile karşılaşacak.Gaziantep FK - Başakşehir karşılaşması 24 Şubat Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanaca

Turuncu-lacivertli takım, ligde geride kalan 26 müsabakada 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 yenilgi yaşadı. Başakşehir, topladığı 33 puanla haftaya 9. sırda girdi.

AMS Başakşehir, Süper Lig'de yaptığı son 2 karşılaşmada mağlup oldu.

Teknik direktör Çağdaş Atan'ın öğrencileri, 25. haftada deplasmanda Galatasaray'a 2-0, 26. haftada ise sahasında Mondihome Kayserispor'a 3-2 yenildi.

Gaziantep temsilcisi ise yedişer galibiyet ve beraberlik ile 12 yenilgi yaşadı. Kırmızı-siyahlılar, 28 puanla 17. sırada yer aldı. İki takım arasında ligin ilk yarısında yapılan maçı Başakşehir 2-0 kazanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler