CANLI| Karagümrük- Konyaspor maçını canlı izle (Maç linki)

Ali Bozkurt
15.03.2024 - 16:08 | Son Güncellenme: 15.03.2024 - 16:11

Süper Lig'in 30. haftasında Fatih Karagümrük Konyaspor maçı ekranlara gelecek. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını ve maç linki gibi aranan detaylar...

CANLI| Karagümrük- Konyaspor maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 30. haftasında Fatih Karagümrük Konyaspor maçı ekranlara gelecek. Tolunay Kafkas yönetimindeki Fatih Karagümrük Konyaspor ile kozlarını paylaşacak. İşte zorlu maça dair merak edilenler...

Karagümrük- Konyaspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Fatih Karagümrük - Konyaspor maçı 15 Mart Cuma günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma saat 20.30'da başlayacak ve beIN Sports'tan naklen yayınlanacak.

Maçın hakemleri belli oldu

Karagümrük ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşmayı Aydın bölgesi hakemlerinden Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Samet Çiçek ve Hüseyin Aylak üstlenecek. Ömer Tolga Güldibi ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak. 

Karagümrük’te tek, Konyaspor’da 3 eksik

Zorlu karşılaşma öncesinde her iki takımda da eksik oyuncular bulunuyor. Ev sahibi Karagümrük’te tecrübeli savunma oyuncusu Federico Ceccherini kart cezası nedeniyle bu maçta görev alamayacak. Konuk Konyaspor’da ise sakatlıkları devam eden Muhammet Demir, Adil Demirbağ ve Yasir Subaşı bu maçta forma giyemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler