CANLI| Manchester City- Chelsea maçını canlı izl (Maç kanalı ve linki)

Ali Bozkurt
17.02.2024 - 14:29 | Son Güncellenme: 17.02.2024 - 14:42

İngiltere’de heyecan Manchester City- Chelsea mücadelesiyle devam ediyor. 25 haftada oynanacak olan maçın canlı yayını, kanalı ve saati gibi detaylar haberde.

CANLI| Manchester City- Chelsea maçını canlı izl (Maç kanalı ve linki)

AJANSSPOR HABER

İngiltere’de heyecan Manchester City- Chelsea mücadelesiyle devam ediyor. Manchester City, İngiltere Premier Lig'in 25. haftasında sahasında Chelsea ile karşılaşacak. İşte zorlu maçın kanalı ve canlı yayını gibi detaylar....

Manchester City- Chelsea maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Etihad Stadyumu'nda oynanacak Manchester City - Chelsea mücadelesi 17 Şubat Cumartesi TSİ 20:30'da başlayacak. İngiliz hakem Andrew Madley'in yöneteceği karşılaşma beIN Sports 3 kanalından naklen yayımlanacak.

beıN Sports nasıl izlenir?

Yayıncı kuruluş beIN Sports'tan yayınlanan karşılaşmalar sadece Digitürk üzerinden abone olarak izlenilebilmektedir. İnternet üzerinden herhangi illegal bir yayın suç olarak değerlendirilir ve bu şekilde yayın izleyen kişiler de cezalandırılır. Süper Lig maçlarını üyelik alarak Digitürk Playüzerinden izleyebilirsiniz.

beIN sport izlemek için ne yapmalıyım?

Cep ya da tabletten beIN Connect uygulamasıyla , web'den ise beinconnect.com.tr üzerinden Süper Lig paketleriniz kapsamındaki maçları canlı olarak izleyebilirsiniz. Maçlar beIN Connect üzerinden canlı izlenirken TV yayını kapanır.

beIN sport nasıl satın alınır?

Tek maç satın almak için onlineislemler.digiturk.com.tr giriş yaptıktan sonra "İzle-öde" menüsünden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler