Ahmet Nur Çebi, Jackson Muleka İçin PAOK'tan 10 milyon Euro istedi!

İsa Kethüda
28.08.2023 - 15:09 | Son Güncellenme: 28.08.2023 - 15:23

Yunanistan Ligi takımlarından PAOK, Jackson Muleka'nın transferi için Beşiktaş'a teklif yaptı. Başkan Ahmet Nur Çebi de teklif ile ilgili açıklama yaptı.

Ahmet Nur Çebi, Jackson Muleka İçin PAOK'tan 10 milyon Euro istedi!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş forması giyen ve bu sezon çıktığı 7 karşılaşmada 3 gol atan Jackson Muleka'ya bir takım daha talip oldu.

PAOK, Muleka için Beşiktaş'a teklif yaptı

FilGoal sitesinde yer alan habere göre; Yunanistan Süper Ligi takımlarından PAOK, Jackson Muleka'yı satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralamak için Beşiktaş'a teklif yaptı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, PAOK kulübünün teklifi sonrası bir açıklama yaptı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Hollandalı yıldızla görüşmelere başladı!
Habere Git

"10 milyon Euro getirirlerse Muleka'nın ayrılığına izin veririz"

FilGoal'a konuşan Çebi, "Jackson Muleka'nın satışı için pazarlık yapmayacağız. Gerekli tazminat maddesi? 10 milyon Euro getirirlerse Muleka'nın ayrılığına izin veririz" dedi. 

Bilindiği üzere Mısır Ligi ekiplerinden Al-Ahly kulübü de Kongolu forvete talip olmuş ancak Siyah-Beyazlı yönetim bu transfere izin vermemişti.

Beşiktaş kariyeri

7 Temmuz 2022 tarihinde Belçika kulübü Standard Liege'den 3.3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında 30 Haziran 2027 yılına kadar imza atan 23 yaşındaki forvet oyuncu, çıktığı 54 karşılaşmada 15 gol ve 6 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Francisco Montero gelişmesi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler