Fenerbahçe'de Cengiz Ünder ile Son Görüşme! İşte Alternatifi

Akın Ungan
10.08.2023 - 16:41 | Son Güncellenme: 10.08.2023 - 17:25

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın ısrarla istediği Cengiz Ünder transferinde Ali Koç yönetimi son görüşmeye hazırlanıyor. Ünder'in alternatifi belli oldu.

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder ile Son Görüşme! İşte Alternatifi

Yılmaz DİRİM - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig'de yeni sezon heyecanı yaşanırken Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ediyor. Ligue 1 temsilcisi Marsilya'da forma giyen Cengiz Ünder'i listesinde bulunduran Sarı-Lacivertliler, milli futbolcuyu kadroya katmak için gerekli girişimleri sürdürüyor.

Son randevu talebi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın alınmasını özellikle istediği Cengiz Ünder için kulübü Marsilya tarafında sürekli pürüz yaşanıyor. Fransız ekibi devamlı farklı ödeme planları sunarken, Ali Koç yönetimi Marsilya'dan son bir randevu istedi.

Anlaşma olursa bu hafta bitecek

Fenerbahçe cephesinden gelen son randevu talebi Marsilya'ya iletildi. Fransızlar ile yapılacak görüşmede taraflar anlaşırsa, transfer bu hafta sonuçlanacak.

İlgini Çekebilir
Livakovic transferi bitti! İşte geliş tarihi
Habere Git

Cengiz Ünder'in alternatifi Hakim Ziyech

Fenerbahçe, Cengiz Ünder transferinde anlaşma sağlayamazsa alternatifi de belirledi. Yönetim, İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda Hakim Ziyech'in transferini bitirecek.

Ziyech ile görüşmeler olumlu

Chelsea forması giyen oyuncu ile yapılan görüşmeler olumlu geçti. Cengiz Ünder transferinde yol alınmazsa; Ziyech, transfer edilecek.

Cengiz Ünder'in kariyeri

Futbola Bucaspor altyapısında başlayan ve Altınordu'nun alt yaş kategorilerinde devam eden Cengiz Ünder, İzmir temsilcisinden Başakşehir'e transfer oldu. Gösterdiği performans ile Avrupa'nın dikkatini çeken milli futbolcu, Roma'ya imza attı. Cengiz Ünder, Premier Lig'de Leicester City, Ligue 1'de ise Marsilya'nın formasını giydi.

İlgini Çekebilir
Arda Güler ameliyat edilecek!
Habere Git

Geçen sezon Marsilya'da 46 maça çıkan Cengiz, 5 kez rakip fileleri havalandırırken, 6 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 26 yaşındaki sağ kanat, 4 mücadelede sarı kart gördü.

Hakim Ziyech'in kariyeri

Futbola Hollanda'da başlayan Hakim Ziyech, Heerenveen'de profesyonel oldu. Twente ve Ajax'ta yıldızını parlatan Faslı futbolcu, 2020'de 40 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Chelsea'nin yolunu tuttu. 30 yaşındaki yıldız kanat, geçen sezon çıktığı 24 karşılaşmada 3 asist kaydetti. Tecrübeli oyuncu 2 maçta ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler