Cengiz Ünder, 4 gol attığı İstanbulspor maçından sonra konuştu

Ali Bozkurt
07.01.2024 - 18:19 | Son Güncellenme: 07.01.2024 - 18:21

Deplasmanda İstanbulspor'u 5-1 mağlup eden Fenenrbahçe'de maçta 4 gol atan Cengiz Ünder, karşılaşmadan hemen sonra açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Cengiz Ünder, 4 gol attığı İstanbulspor maçından sonra konuştu

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Cengiz Ünder, İstanbulspor filelerini 4 kez havalandırırken kariyerinde bir maçta en çok gol attığı müsabakayı oynadı. Ünder, 4 gol attığı maçtan hemen sonra açıklamalarda bulundu. 

''Performansımdan dolayı çok mutluyum''

Attığı 4 golü değerlendiren Ünder, "Kariyerimde ilk defa hat-trick yaptım. Fenerbahçe formasıyla nasip oldu. İyi çalışıyorum, karşılığını sahada aldım, 4 gol attım. Performansımdan dolayı çok mutluyum" dedi.

''Roma'da oynarken, Inter'e attığım golü hatırlattı bana''

Attığı goller arasında ilk golünü beğendiğini söyleyen Ünder, "Antrenmanlardan sonra sürekli şut çalışmaları yapıyoruz. Yıllardır yaptığım şey. Bu konuda üzerine çok duruyorum. 4 gol de çok güzeldi. Çalıştıkça oluyor. 1'inci golümü özellikle çok beğendim. Roma'da oynarken, Inter'e attığım golü hatırlattı bana'' dedi.

4 gol attı

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda İstanbulspor ile karşılaştı. Sahadan 5-1 galip ayrılan sarı-lacivertlilerde Cengiz Ünder, 4 gole imza attı. Müsabakaya 11’de başlayan Cengiz, 6. dakikada takımını 1-0 öne geçiren golü atarken, 34 ve 44. dakikalarda yeniden sahneye çıktı. İlk yarıyı hat-trick ile tamamlayan 26 yaşındaki futbolcu 46. dakikada 4. kez rakip fileleri havalandırdı.

Gol sayısını 5 yaptı

Sezon başında Marsilya’dan transfer edilen Cengiz, bu sezon 10. lig maçına çıkarken ilk kez Kayserispor deplasmanında gol sevinci yaşamıştı. Başarılı futbolcu, bugünkü performansıyla gol sayısını 5’e yükseltti.

Enner Valencia'yı yakaladı

Fenerbahçe’de ‘bir maçta 4 gol atan’ son futbolcu Enner Valencia olmuştu. Valencia, geçtiğimiz sezon Kasımpaşa müsabakasında aynı performansı sergilemeyi başararak sarı-lacivertlilerde 12 yıl sonra bu başarıyı tekrarlayan isim oldu.

Senin için hazırladığımız haberler