Marsilya Başkanı Pablo Longoria'dan Cengiz Ünder Ve Fenerbahçe Transfer Açıklaması

İsa Kethüda
03.08.2023 - 16:44 | Son Güncellenme: 03.08.2023 - 17:47

Transfer haberleri... Fransa Ligi takımlarından Marsilya Başkanı Pablo Longoria, Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Cengiz Ünder hakkında konuştu.

Marsilya Başkanı Pablo Longoria'dan Cengiz Ünder Ve Fenerbahçe Transfer Açıklaması

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Olimpik Marsilya Başkanı Pablo Longoria, Trendyol Süper Lig takımlarından Fenerbahçe ile ismi anılan Cengiz Ünder iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

"Cengiz Ünder için bir anlaşma yapmaya yakındık"

Milli futbolcunun transfer iddialarını değerlendiren Longoria, "Cengiz Ünder için bir anlaşma yapmaya yakındık ancak gerçekleşmedi. 

"Teklif var ama anlaşma yapılmadı"

Masada teklifler olsa da oyuncu hala bizimle ve antrenmanlara çıkıyor. Teklifler var ama henüz ayrılması için bir anlaşma yapılmadı" dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin genç yeteneği Hull City'e gidiyor
Habere Git

Fenerbahçe'nin Cengiz Ünder teklifi

Bilindiği üzere Fenerbahçe'nin milli futbolcu için Fransız temsilcisine 13 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı iddia edilmişti.

Marsilya'nın Fenerbahçe'den talebi 20 milyon Euro

Ancak Fransız ekibi milli futbolcu için yaklaşık olarak 20 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor. 26 yaşındaki sol kanat oyuncusunu Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal da 8+3 yerli kuralından dolayı kadrosunda görmeyi çok istiyor.

Cengiz Ünder'in Marsilya performansı

İtalyan ekibi Roma'dan 1 Temmuz 2022 tarihinde 8.4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Cengiz Ünder, Marsilya ile çıktığı 93 karşılaşmada 18 gol ve 12 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Galatasaray'ın rekorunu kırdı
Habere Git

Forma giydiği takımlar

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden milli futbolcu kariyerinde Bucaspor, Altınordu, Başakşehir, Roma ve Leicester City gibi takımlarının da formalarını giydi.

A Milli Takım'ın da formasını giyen başarılı oyuncu, söz konusu görev aldığı 49 karşılaşmada 16 gol ve 10 asistlik performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler