Cenk Tosun 6 maç sonra sevindi! Rekor geldi!

Furkan Sönmez
19.02.2024 - 21:50 | Son Güncellenme: 19.02.2024 - 23:07

Trendyol Süper Ligi'nin 26. haftasında Beşiktaş, sahasında Konyaspor'u konuk etti. Cenk Tosun, Süper Lig'de tam 6 maç aradan sonra gol attı. İşte detaylar.

Cenk Tosun 6 maç sonra sevindi! Rekor geldi!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Ligi'nin 26. haftasında Beşiktaş, Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Golleri atan futbolcu Semih Kılıçsoy ve Cenk Tosun oldu. Beşiktaş'ın Tosun Paşa'sı, ligdeki 5. golünü kaydetmeyi başardı.  Siyah beyazlılar, Trabzonspor, Kayserispor ve Konyaspor maçlarında kalesini gole kapatmayı başardı.

Cenk Tosun 6 maç sonra güldü!

Beşiktaş'ın tecrübeli santrforu Cenk Tosun, siyah beyazlı formayla bu sezon 5. lig golünü attı. 32 yaşındaki golcü futbolcu, ligde 6 maç aradan sonra gol atmayı başardı. Cenk Tosun, ligde en son deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup ettikleri maçta gol attı.

Semih Kılıçsoy'dan farklı bir Türk gol attı!

Beşiktaş'ın kötü giden sezonunda bir çiçek gibi açan ve her geçen gün parlayan futbolcusu Semih Kılıçsoy, son 6 maçta Beşiktaş forması altında gol atan tek Türk futbolcu oldu. Çaykur Rizespor deplasmanında Cenk Tosun, takımının 4. golünü atmayı başardı ve o maçtan sonra Beşiktaş'ta gol atan tek Türk futbolcu Semih Kılıçsoy oldu. Cenk Tosun ise bugün Konyaspor'a attığı golle bu istatistiği bozmuş oldu ve 6 maç aradan sonra gol sevinci yaşadı.

Cenk Tosun'un sezon karnesi

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 33 maçta forma giyen Cenk Tosun, bu maçların 22'sine ilk 11'de başladı. Tecrübeli golcü, Konyaspor'a attığı golle 6 maç aradan sonra ligde gol attı ve bu sezonki gol sayısını 9'a yükseltti. 32 yaşındaki santrfor, 9 golünün yanısıra 3 kez asist üretti. Ayrıca 1849 dakika sahada yer aldı.

Rekor geldi

Cenk Tosun, Konyaspor'a karşı attığı golle yeşil beyazlı takıma 9. kez gol atmış oldu. Milli forvet, Süper Lig kariyerinde en çok gol attığı takımlar listesinde zirveye Konyaspor'u aldı.

Senin için hazırladığımız haberler