Çeyrek finalde dev karşılaşma

09.05.2020 - 19:27 | Son Güncellenme: 09.05.2020 - 19:54

Çeyrek finalde dev karşılaşma

Kulüpler Birliği ve beIN SPORTS iş birliği ile düzenlenen Türkiye E-Futbol Turnuvası'nda çeyrek final eşleşmeleri belli olurken, ezeli rakipler birbirleriyle eşleşti. Fenerbahçe - Galatasaray derbisi 10 Mayıs Pazar günü saat 13.40'ta beIN SPORTS HD 1 kanalından naklen yayınlanacak.

Türkiye E-Futbol Kupası’nda Galatasaray'ı temsil eden Emre Akbaba rakibi Gençlerbirliği'nden Arda Kızıldağ'ı 4-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselirken, Kayserisporlu Cenk Şahin'i 4-2 mağlup ederek son 8'e kalan Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu ile eşleşti.

Derbi ne zaman, hangi kanalda?

Ezeli rakipler arasında bu kez e-spor alanında yapılacak derbi 10 Mayıs Pazar günü saat 13.40'ta başlayacak ve beIN SPORTS HD 1'den (Kanal 77) naklen yayınlanacak.  

Kazanan futbolcu adını yarı finale yazdıracak.

Hangi futbolcular çeyrek finalde?

Öte yandan Türkiye E-Futbol Turnuvası'nda Emre Akbaba ve Ferdi Kadıoğlu'nun yanı sıra; Kasımpaşa'dan Anıl Koç, Alanyaspor'dan Onur Bulut, Sivasspor'dan Erdoğan Yeşilyurt, Gazişehir FK'dan Ulaş Zengin, Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır ve Yeni Malatyaspor'dan Sıtkı F. İmdat adlarını çeyrek finale yazdırdı.

 

 

Çeyrek final eşleşmeleri

Erdoğan Yeşilyurt - Ulaş Zengin 12.10

Anıl Koç - Onur Bulut 12.40

Uğurcan Çakır - Sıtkı F. İmdat 13.10

Ferdi Kadıoğlu - Emre Akbaba 13.40

Maç zamanları

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz. 

Senin için hazırladığımız haberler