Chelsea'de Jude Bellingham pişmanlığı

İsa Kethüda
07.11.2023 - 18:28 | Son Güncellenme: 07.11.2023 - 18:32

Son olarak İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'yi çalıştıran Frank Lampard, Jude Bellingham'ı transfer etmek istediğini ancak yönetimin izin vermediğini söyledi.

Chelsea'de Jude Bellingham pişmanlığı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Teknik Direktör Frank Lampard, La Liga Santander ekiplerinden Real Madrid'de forma giyen Jude Bellingham'ı, Birmingham'da oynarken Chelsea'ye transfer etmeye çalıştığını ancak yönetim kurulunun reddettiğini açıkladı.

"Bellingham'ı transfer etmek istedim"

Chelsea'nin eski yıldızı John Obi Mikel'in podcast'inde konuşan Lampard, "Chelsea'de teknik direktörlük yaparken (ilk kez) Jude Bellingham'ı transfer etmek istedim.

"20 milyon sterlin ödememiz gerekiyordu"

Ama bunu bir türlü başaramadım. Yönetim kabul etmedi. Onun yaşında biri için o dönem 20 milyon sterlin ödememiz gerekiyordu" dedi.

Dortmund'dan Real Madrid'e transfer oldu

20 yaşındaki İngiliz oyuncu, sezon başında Alman devi Borussia Dortmund'dan 103 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Real Madrid'e transfer oldu.

Bu sezonki performansı

Real Madrid ile 30 Haziran 2029 yılına kadar sözleşme imzalayan ve müthiş bir performans ortaya koyan İngiliz yıldız, bu sezon çıktığı 14 karşılaşamda 13 gol ve 3 asist kaydetti.

  • Şampiyonlar Ligi: 3 maç, 3 gol, 1 asist
  • La Liga: 11 maç, 10 gol, 2 asist

Senin için hazırladığımız haberler