Chelsea'nin sahibi Beşiktaş'a 3 futbolcu önerdi!

İsa Kethüda
11.02.2024 - 20:34 | Son Güncellenme: 11.02.2024 - 20:38

İngiltere Premier Lig devi Chelsea'nin sahibi Todd Boehly'nin, Trendyol Süper Lig takımı Beşiktaş'a 3 futbolcu önerdiği İngiliz basınında yer aldı. İşte detaylar.

Chelsea'nin sahibi Beşiktaş'a 3 futbolcu önerdi!

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Premier Lig devi Chelsea'nin sahibi Todd Boehly, İngiliz basını Mirror'ın haberine göre Beşiktaş'a kış transfer döneminin sonlarına doğru 3 futbolcu önerdi. Haberde yer alan iddiaya göre Boehly, Finansal Fair Play kısıtlamaları kapsamında transfer yapabilmek için kadronun daraltılmasını gerektiğini düşünüyor. 

Malang Sarr teklif edildi

Todd Boehly'nin Beşiktaş'a teklif ettiği iddia edilen oyunculardan birisi Chelsea'nin 25 yaşındaki stoperi Malang Sarr. Beşiktaş'a Fransız futbolcunun bonservisini verme imkanı doğdu. Lakin Beşiktaş'ın bu transferi veto ettiği iddia edildi. 

Bu sezon forma giymedi

2020-2021 sezonunda Chelsea'ye bedelsiz transfer olan Malang Sarr, İngiliz devinde tutunamadı. 25 yaşındaki stoper, bu sezon Chelsea ile hiçbir resmi maçta forma giymedi. Chelsea'ye geldiği sezon Porto'ya kiralanan Sarr, geçen sezon Fransız takım Monaco'ya kiralandı. Chelsea'ye imza atmasının üstünden 4 yıl geçen Fransız futbolcu, İngiliz deviyle 4 yılda 21 maça çıktı ve skor katkısı yapamadı.

Brezilyalı genç forvet Beşiktaş'a önerildi

Chelsea Başkanı Todd Boehly'nin Beşiktaş'a önerdiği bir başka futbolcu ise 18 yaşındaki genç santrfor Deivid Washington oldu. Genç futbolcu, Beşiktaş'a satın alma opsiyonu olmadan kiralık olarak teklif edildi. Bu sezon Chelsea ile 5 maça çıkabilen Brezilyalı genç futbolcu, bu karşılaşmalarda 1 kez rakip fileleri havalandırdı. 

Andrey Santos'ta Beşiktaş'a önerildi

Siyah beyazlılara önerilen son futbolcu ise, Fransa Ligue 1 ekibi Strasbourg'da kiralık olarak forma giyen Andrey Santos oldu. Sezon başında satın alma opsiyonu olmadan Fransız kulübüne kiralanan Santos, bu sezon Chelsea ile sadece 2 maçta forma giyebildi. Sakatlığı bulunmayan 19 yaşındaki ön libero, Fransız ekibiyle henüz maça çıkmadı.

Senin için hazırladığımız haberler