Galatasaray Ve Fenerbahçe'ye Fransız Oyuncunun Transferinde Kötü Haber

Burak Alaca
12.08.2023 - 17:44 | Son Güncellenme: 12.08.2023 - 19:43

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın istediği Premier League ekibi Totthenham Hotspur'un Fransız orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele'den ekiplerimize kötü haber!

Galatasaray Ve Fenerbahçe'ye Fransız Oyuncunun Transferinde Kötü Haber

AJANSSPOR-DIŞ HABER

 Trendyol Süper Lig'de gelecek sezon kıyasıya şampiyonluk yarışına girmesi beklenen Fenerbahçe ve Galatasaray, İngiltere Premier League ekibi Totthenham Hotspur'un Fransız orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele'nin transferi için yarışa girdi.

Süper Lig'e sıcak bakmıyor

Fransız medyasından Foot Mercato’nun haberine göre Fenerbahçe ve Galatasarsay Ndombele’ye teklifte bulundu. 27 yaşındaki futbolcu ise Türkiye’ye gitmek için henüz genç olduğunu düşünüyor. Bu sebepten ötürü futbolcu Türkiye’ye sıcak bakmıyor.

10 milyon gözden çıktı

Habere göre iki kulüp de Tottenham’a 10 milyon euro önerdi. Piyasa değeri 22 milyon euro olan futbolcunun kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

İlgini Çekebilir
İngiliz basını duyurdu! Fenerbahçe'den Ndombele hamlesi
Habere Git

Serie A'da şampiyon oldu

Geçen sezonu Serie A'yı şampiyon olarak tamamlayan Napoli’de kiralık olarak geçiren Ndombele, 40 maça çıkarken; 2 gol, 1 asist ile şampiyonluğa katkı verdi.

62 milyon Euro ödendi

Tottenham’ın 2019 yazında Lyon’dan 62 milyon euroya transfer ettiği Ndombele, Premier Lig’de büyük sükse yaratmıştı. Henüz 22 yaşında Kuzey Londra ekibine transfer olan Ndombele, beklenilen performansı veremeyince üç sezon sonra Lyon’a tekrar kiralanmıştı.

İngiliz ekibi tekliflere açık

Tottenham’da rotasyon oyuncusu haline dönen Ndombele, geçen sezonu da Napoli’de kiralık olarak geçirdi. Tottenham’ın tekliflere açık olduğu iddia edilirken futbolcunun hedefinin de beş büyük ligde futbol oynamak olduğu belirtildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Ndombele müjdesi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler