Galatasaray - Alanyaspor: 4-0 (Maç sonucu - yazılı özet)

Akın Ungan
25.11.2023 - 20:37 | Son Güncellenme: 25.11.2023 - 21:11

Süper Lig'de Galatasaray, Alanyaspor'u konuk etti. Sarı-Kırmızılılar Rams Park'ta 4-0 kazandı. Goller Icardi, Mertens (2) ve Zaha'dan geldi. Maç sonucu, yazılı özet.

Galatasaray - Alanyaspor: 4-0 (Maç sonucu - yazılı özet)

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, milli aranın ardından Rams Park'ta taraftarıyla buluştu. Sarı-Kırmızılılar, Trendyol Süper Lig'in 13'üncü haftasında Alanyaspor'u konuk ederken, maçı 4-0 kazanmayı başardı.

Sezonun en farklı galibiyeti

Milli maçlar nedeniyle özlenen Süper Lig tekrar başlarken Galatasaray taraftarını gole doyurdu. Sarı-Kırmızılı takım rakibini 4-0 yendi. Bu galibiyet, Galatasaray'ın bu sezon aldığı en farklı galibiyet olarak kayıtlara geçti.

Galatasaray'ın 10 numarası damga vurdu

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Dries Mertens, Alanyaspor karşısında fark yarattı. 10 numaralı formayı terleten Mertens, 2 gol, 1 asist ile maça damga vurdu.

İlgini Çekebilir
Icardi milli aradan golle döndü!
Habere Git

Icardi sessizliğini bozdu

Beşiktaş derbisinde sakatlanan ve takip eden maçlara iğne ile çıkan Mauro Icardi, son 3 maçta rakip fileleri havalandıramamıştı. Arjantinli yıldız, milli aradan golle döndü. Icardi, Alanyaspor maçında gol perdesini açan isim olurken, 59'uncu dakikada Mertens'in, 70'de ise Zaha'nın attığı gollerde de asisti yapan oyuncu oldu.

Perdeyi Zaha kapattı

Galatasaray - Alanyaspor maçının gol perdesini Wilfried Zaha kapattı. Fildişili futbolcu, Sarı-Kırmızılı forma ile yükselen grafiğini devam ettirdi. Çıktığı son 2 Süper Lig maçında 3 gol atmayı başaran Zaha, Alanyaspor ağlarını da sarsmayı başardı.

Cimbom koltuğu devraldı

Alanyaspor karşısında kazanan Galatasaray, Süper Lig'de de ezeli rakibi Fenerbahçe'den liderlik koltuğunu devraldı. Sarı-Kırmızılılar, çıktığı 13 maçta 11 kez kazanırken, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Cimbom, topladığı 34 puanla 1'inci sırada yer alırken, Rakibinden 1 maç eksiği bulunan Fenerbahçe ise 31 puanla 2'inci sırada kaldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray maçında hakem oyundan çıktı!
Habere Git

Fatih Tekke 3'üncü maçını da kaybetti

Alanyaspor'daki kötü gidişatı tersine çevirmek için göreve gelen teknik direktör Fatih Tekke, Akdeniz temsilcisi ile çıktığı 3'üncü maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Alanyaspor, geride kalan 13 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak, 10 puanla 17'inci sırada yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler