Çorum'dan imza şov!

06.01.2016 - 15:28 | Son Güncellenme: 06.01.2016 - 15:28

Spor Toto 3. Lig 3 Grup’ta mücadele eden Çorum Belediyespor daha önceden anlaşmaya vardığı 7 futbolcuya imza attırdı.

Devre arası hazırlıklarını Antalya’da tamamlayan ve hafta sonu deplasmanda Dersimspor ile karşılaşacak olan Çorum Belediyespor’da daha önceden anlaşmaya varılan 7 futbolcu tesislerde resmi sözleşmeyi imzaladı.

Ligin ilk yarısında Fatih Kaldan, Turgay An, Muhammet Fatih Kanat, Ahmet Buğra Erdoğan, Eray Eren, Zafer Kargoğlu ve Emrah Akar ile yolları ayıran Çorum Belediyespor 7 futbolcuyu resmen kadrosuna dahil etti.

Pazar günü başlayacak olan ligin ikinci yarısı öncesinde Kırmızı-Siyahlılar, Körfez İskenderunspor’dan Ercan Güneri, Pazarspor’dan Tahir Kurtuluş, Manavgatspor’dan Sergen İrim, Yavşanlı Linyitspor’dan Yılmaz Can Taşkıran, Ankara Adliyespor’dan Çağrı Tekin, Tavşanlı Linyitspor’dan kaleci Gökhan Siverek ve İnegölspor’dan Ömürcan Yıldırımlı kadrosuna dahil etti.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Başkan Zeki Gül, Mali As Başkan Mustafa Özbayram, Futbol Şube Sorumlusu Nurettin Karaca, yöneticiler Turgay Yılmaz, Fahri Yandık, Genel Kaptan Hamit Işık, Teknik Direktör Serdar Bozkurt katıldı.

İmza töreni öncesinde konuşma yapan Başkan Zeki Gül, kadrolarına kattıkları futbolcuların kalitesine değinirken, yollarını ayırdıkları futbolculara ise başarı dileklerinde bulundu. Hiçbir futbolcuyla olumsuz ayrılmadıklarını belirten Başkan Zeki Gül, sezon sonunda 2.Lig’e yükselen taraf olacaklarına inandıklarını söyledi.

Başkan Zeki Gül, "Yeni transferlerimiz Çorum spor camiasına hayırlı olsun. Kazasız belasız sakatlıktan uzak bir sezon geçirmelerini diliyoruz. Hocasıyla yöneticisiyle arkadaşlarıyla uyum sağlayarak başarılı olacaklarına inanıyorum. Kulübümüz herkes tarafından tanınan ve takdir edilen bir kulüp olduğumuzu her zaman söylüyoruz. Futbolcu arkadaşlarımız da bu konuda doğru bir karar verdiler.  Tesisler için çalışmamız hızlandı. Bu civardaki en güzel tesisi yapmak istiyoruz. Bu mevsimde temel atma şansımız olmadığı için Mart yada Nisan ayı içerisinde temel atacağız. Bizden ayrılan bütün futbolcularımıza hakkımız helal ediyoruz. Yolları açık olsun. Giden bütün futbolcularımızla ilgili kulüp başkanlarıyla görüştüm. İnsanlar bir anlık sinirle bazı hatalar yapabilir. O hataları da bazen görmemek gerekir. Ben gelen arkadaşlarımızın gidenlerden daha başarılı olacağına inanıyorum. Çok daha başarılı bir 2.yarı olacağına inanıyorum. İlk yarıda da başarılı olacağına inandım ancak arkadaşlarımız kendilerine inanmadılar. Biz yönetici olarak elimizden geleni yaptık bundan sonra iş futbolcularımızda. 1.olarak 2.lige çıkamayabiliriz. Ancak Play-Off’a kalırsak şampiyonuz demektir. Ben geçen sene de Play-Off’tan şampiyonluğa uzanacağımıza inanıyordum ancak yine futbolcu kardeşlerimiz inanmadılar. Tüm futbolcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Okan ATEŞ-ÇORUM

Senin için hazırladığımız haberler