Hakem Cüneyt Çakır Uzun Aradan Sonra Maç Yönetti

Akın Ungan
24.04.2022 - 20:59 | Son Güncellenme: 24.04.2022 - 21:19

MHK ve TFF'nin kararı ile ihraç edilen hakemler arasındaki Cüneyt Çakır, Tahkim Kurulu ile görevine iade edilmişti. Antalyaspor-Kayserispor maçını yönetti.

Hakem Cüneyt Çakır Uzun Aradan Sonra Maç Yönetti

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Antalyaspor ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Cüneyt Çakır, uzun aranın ardından yeşil sahalara ilk kez bu maç ile döndü.

Antalya'da bitti, aynı yerde devam etti

Cüneyt Çakır, MHK'nın önerisi ve TFF'nin kararı ile görevinden ihraç edilmeden önce son olarak Antalyaspor-Sivasspor maçını yönetmişti. Çakır'ın Antalya'da son bulan Süper Lig hakemliği kariyeri, yine aynı yerde kaldığı yerden devam etti.

Alkışlarla karşılandı

Cüneyt Çakır, karşılaşma öncesi yardımcıları ile sahaya çıktığında alkışlarla karşılandı. Antalyaspor tribünleri, kariyerli hakeme destekte bulundu. Bu durum karşısında Cüneyt Çakır ise taraftara dönerek selam verdi.

Hocalar Çakır'a sarıldı

Karşılaşma için sahaya çıkan Antalyaspor'un çalıştırıcısı Nuri Şahin ve Kayserispor'un hocası Hikmet Karaman, Cüneyt Çakır'ın yanına gidip sarıldı.

Operasyon Tahkim'den döndü

Merkez Hakem Kurulu'nun önerisi ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararı ile Cüneyt Çakır'ın da aralarında bulunduğu 13 hakem görevlerinden ihraç edilmişti. Yapılan operasyonun haksız olduğunu savunan hakem cephesi, Tahkim Kurulu'na başvurdu. Tahkim Kurulu ise hakemleri haklı bularak, görevlerine iade edilmesi kararını verdi.

İlgini Çekebilir
Hır gür çıktı. Kapı pencere kırdık!
Habere Git

Başkanlar istifa etti

Tahkim Kurulu'nun kararı sonunda hakemler görevlerine geri döndü. Fakat MHK tarafından bir süre listedeki hakemlere maç verilmedi. Türk futbolunda yaşanan çalkantı ve hakem olayı önce TFF Başkanı Nihat Özdemir'i istifaya sürükledi. Özdemir'in istifasının ardından MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu da görevini bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler