Cyle Larin La Liga Ekibi Cadiz'e Transfer Oluyor!

Ali Bozkurt
26.12.2022 - 12:27 | Son Güncellenme: 26.12.2022 - 12:41

Süper Lig ekibi Beşiktaş'tan ayrılarak Belçika ekibi Club Brugge transfer olan golcü oyuncu Cyle Larin'in İspanyol ekibi Cadiz'e transfer olacağı iddia edildi. Detaylar...

Cyle Larin La Liga Ekibi Cadiz'e Transfer Oluyor!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Belçika ekibi Clup Brugge ile sözleşme imzalayan Kanadalı golcü oyuncu Cyle Larin, Belçika ekibinde tutunamadı. Beklenen performansa ulaşamayan Larin, İspanya'dan gelen teklifi değerlendirmeye aldı. Detaylar...

Larin'e İspanya'dan transfer teklifi geldi

Fanatik'te yer alan habere göre, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Belçika ekibi Club Brugge'a transfer olan Larin, La Liga ekiplerinden Cadiz ile görüşme yapıyor. İspanyol ekibi  Kanadalı golcüyü kadrosuna katmak için harekete geçti. Haberde futbolcunun takım adına iyi bir seçenek olduğu ifade edildi.

Larin ile Cadiz görüşme yapacak

Belçika'da beklenen performansa ulaşamayan golcü oyuncu İspanya'dan gelen transfer teklifini değerlendirmeye başladı. La Liga ekibi Kanadalı oyuncuyu transfer etmek için yakın zamanda oyuncuyla temasa kurarak son teklifi iletmesi bekleniliyor.

İlgini Çekebilir
Hedefte Şenol Güneş var: Beşiktaş'ın orta oyunu!
Habere Git

Gole ulaşamıyor

Belçika Ligi'nde çıktığı 9 karşılaşmada 1 gol atan Larin, asist katkısı veremedi. Belçika Süper Kupa'da ise 1 karşılaşmada oynayan golcü oyuncu gol ve asist katkısı veremezken CONCACAF Nations League A'da ise 2 karşılaşmada görev aldı ve sadece 1 asist yapabildi.

Beşiktaş'tan gitti

Sezon başında Beşiktaş ile sözleşme imzalamayan golcü oyuncu Larin, 2025 yılına kadar Belçika ekibi Club Brugge'a transfer oldu.  Jamaika asıllı Kanadalı golcü, daha önce Beşiktaş, Zulte Waregem ve Orlando City gibi kulüplerde forma giymişti.

Estadio Deportivo'da yer alan Larin analizinde, "Larin, 1,90 boyunda olmasına rağmen toplu ve topsuz alanda hızlı ve çevik bir oyuncu. 6 milyon euro bir bedeli var. Cadiz'e katılması sürpriz olmayacaktır" ifadeleri yer aldı.

İlgini Çekebilir
Murat Sancak'ın FETÖ ile suçladığı hakem Beşiktaş-Adana Demirspor maçında!
Habere Git

Larin'in Beşiktaş performansı

Beşikta formasıyla 109 resmi maçta forma giyen Cyle Larin, 39 gol ve 9 asistlik katkısı sağladı. Geçen sezon ise siyah-beyazlı takımda forma giydiği 37 maçta 8 gol ile 1 asist yaptı ve 9 gole katkı sağladı.

Beşiktaş'tan 2.5 milyon istedi

Siyah-Beyazlılarla sözleşmesi sona erdikten sonra yeni sözleşme için görüşmeler yapan Larin, Beşiktaş'tan 2.5 milyon Euro istemiş, ancak siyah-beyazlı takım 1.750 milyon teklif etmiş ve anlaşma sağlanamamıştı. Golcü oyuncu daha sonra Belçika ekibe imza atmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler