Daniele Santarelli'den Türkiye itirafı: Türk taraftarlara seslendi

Aleyna Gürgen
25.01.2024 - 13:41 | Son Güncellenme: 25.01.2024 - 13:54

Filenin Sultanları'nın İtalyan başntrenörü Daniele Santarelli, Türkiye'yi ikinci evi gibi gördüğünü söyledi ve önemli açıklamalarda bulundu.

Daniele Santarelli'den Türkiye itirafı: Türk taraftarlara seslendi

Sultanlar Ligi'nin 40'ıncı yılı için düzenlenen etkinliğe katılan İtalyan çalıştırıcı Daniele Santarelli, TRT Spor'da Enes Yalnız için yaptığı açıklamalar ile gündem oldu. Santarelli, milli takım ile yaz döneminden bahsetti. 

İlgini Çekebilir
Rusya Ligi'nin en skorer oyuncusu Ebrar Karakurt!
Habere Git

"Türk taraftarlar bize çok yardımcı olmuşlardı"

Filenin Sultanları ile 2023 yazında adeta başarıdan başarıya koşan Daniele Santarelli yeni açıklamalarında Türk taraftarlar için şunları söyledi: "Türk taraftarlarımızdan sadece geçtiğimiz yaz boyunca yaptıkları gibi bizim yanımızda olmalarını istiyorum. İnanılmazlar ve onların desteklerini fazlasıyla hissetmiştik. Bize birçok noktada yardımcı olmuşlardı. Onların desteğiyle birçok başarıya daha imza atabiliriz."

İlgini Çekebilir
İtalya'da Efe Bayram rüzgârı: Bir kez daha MVP!
Habere Git

"Olimpiyatlar inanılmaz bir rüya"

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı geçtiğimiz aylarda Olimpiyat Elemeleri'nden namağlup lider olarak ayrıldı ve 2024 Paris Olimpiyatları vizesini kaptı. Santarelli ise Paris için "Olimpiyatlar benim için de inanılmaz bir rüya. Türkiye için, oyuncularım için elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum çünkü bana oldukça inanıyorlar. Neler olacağını göreceğiz ama Olimpiyat Oyunları'nı hak etmemiz gerekiyor." dedi.

İlgini Çekebilir
Yasemin Güveli'den yeni başantrenörüne önemli teşekkür
Habere Git

Santarelli'den Türkiye itirafı

Geçtiğimiz yaz elde ettikleri başarılar hakkında milli oyuncular ile görüşemediği belirten Santarelli "Oyuncularımla görüşme fırsatı bulduğum için çok mutluyum çünkü onları uzun zamandır görmüyordum. Onları ve federasyonumuzdaki birçok kişiyi çok özledim. Türkiye'ye gelmek her zaman çok güzel. Burayı ikinci evim gibi hissediyorum. Oyuncularımla geçen yazı ve önümüzdeki turnuvaları konuşmadık çünkü bunun için yeterli zamanımız yok. Aramızda sadece birkaç şakalaşma gerçekleşti." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler