Denis Dragus'un menajeri İstanbul'a geldi! Transfere son nokta konacak

Özgür Koç
21.04.2024 - 11:30 | Son Güncellenme: 22.04.2024 - 15:01

Gaziantep FK'de kiralık olarak forma giyen Rumen golcü Denis Dragus'un menajeri Süper Lig deviyle transfer görüşmeleri için İstanbul'a geldi. İşte detaylar...

Denis Dragus'un menajeri İstanbul'a geldi! Transfere son nokta konacak

AJANSSPOR - HABER

Gaziantep FK'nın sezon başında Belçika ekibi Standard Liege'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Rumen santrfor Denis Dragus, kırmızı siyahlı forma ile 11'i lig, 1'i kupa olmak üzere toplam 12 gole imza attı. 24 yaşındaki futbolcu 1 kez de gol pası verdi.

Talibi çok

Standard Liege ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Dragus ile Trabzonspor'un yanı sıra Beşiktaş'ın da ilgilendiği ileri sürülürken, Alman ekibi Hoffenhiem'in Rumen golcü için kulübüne teklif yaptığı basına yansıyan haberler arasında. Çok sayıda Avrupa kulübünün de 24 yaşındaki futbolcu ile ilgilendiği kaydediliyor.

Menajeri Trabzonspor için İstanbul'a geldi

Trabzonspor'un bir süredir renklerine bağlamaya çalıştığı forvet oyuncusu Denis Dragus'un transferinde kulübü Standard Liege'yi ikna için temaslar devam ediyor. Karadeniz ekibinin kadrosuna katmak için çaba sarfettiği Dragus'un menajeri Enrico Sposato, İstanbul'a geldi. 

Gelmeye hazır olduğunu bildirmişti

Daha önce gelmeye hazır olduğunu Trabzonsporlu yetkililere bildiren Rumen futbolcunun, menajerinin kulüp yetkilileri ile yapacağı görüşmede transfere son şekli verilecek.

Güncel Piyasa değeri 3 milyon Euro

2019'da FC Viitorul'dan 1.8 milyon euro karşılığında Standard Liege transfer olan Denis Dragus, Serie A ekipleri Crotone ve Genoa'da kiralık olarak forma giydi.

Sezon başında Gaziantep FK'ya kiralan 1.85 boyundaki Rumen futbolcu, santrfor bölgesinin yanı sıra sol kanatta da forma giyebiliyor. 24 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 3 milyon Euro olarak gösteriliyor.

"Eğittiğim tüm oyuncuların çok üstünde"

Gaziantep FK'nın eski teknik direktörü Mairus Sumudica, Dragus için "Türkiye'de herkesin dilinde. Çok çalıştı. O eğittiğim tün oyuncuların çok üstünde" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler