Denizli BŞB, 15 yıl sonra düştü

28.03.2017 - 11:00 | Son Güncellenme: 28.03.2017 - 11:00

Denizli Büyükşehir Belediyespor, 15 yıl mücadele ettiği profesyonel liglere veda etti.  11 sezon 3. Lig, 4 yıl da 2. Lig'de mücadele eden Denizli BŞB'nin, liglerin bitmesine 6 hafta kala düşmesi kesinleşti

Sebahattin ALP /DENİZLİ (AJANSSPOR)

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta sezona Rüşan Uzunoğlu başkanlığında 2 milyonluk transferle ve şampiyonluk parolası ile başlayan ancak istenilen sonuçları alamayınca devre arasını 13 puanla 16 .sırada bitiren Denizli BŞB, devre arası Denizlispor çatısı altına girmesine rağmen istenilen başarıyı yine elde edemedi.

6 teknik adam değişikline rağmen 28 maçta 3 galibiyet 6 beraberlik ve 16 mağlubiyet alan kırmızı beyazlılar, 18 puanla 17. sıraya demir attı ve 3. Grupta Orduspor’dan sonra düşen 2. takım oldu. 16 maçtır galibiyete hasret kalan kırmızı beyazlılar, elde ettiği 3 galibiyetin ikisini deplasmanda Bergama Bld. ve Elaziz Bld. maçlarında alırken, evinde sadece Orhangazi’yi yendi.

‘Final maçını kazanamadık’

Elaziz Belediyespor maçını son şans olarak gördüklerini belirten teknik sorumlu Yaşar Güvenli, çok kötü bir oyunla bu şansı kullanamadıklarını söyledi. Final niteliğindeki maça fizik ve mental açıdan çok iyi hazırlanmalarına karşın, çok kötü bir futbol sergilediklerini belirten Güvenli, “ 3. bölgede kaptırdığımız toplarla, golleri yedik. Sahada 1 tane bile iyi oynayan futbolcumuz yoktu. Elleri ayakları tutuldu. Stresi kaldıramadık. En kritik maçta sahada yoktuk adeta. Bundan böyle işimiz çok zor. 11 puan fark kapanmaz artık. Bundan böyle fair play çerçevesinde kalan 6 maçımızı tamamlayacağız” dedi.

 

Senin için hazırladığımız haberler