Denizlispor'da Almanya'dan transfer!

16.08.2020 - 16:22 | Son Güncellenme: 16.08.2020 - 16:26

Denizlispor orta saha pozisyonuna transfer yapmayı planlıyor. Almanya'da Hannover forması giyen Marvin Bakalorz ile transfer için anlaşma sağlandı mı? Bakalorz, nasıl bir futbolcu?

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Horoz, Almanya'dan hangi futbolcu ile transfer için el sıkıştı? Detaylar haberimizde...

Denizlispor, transfer için uğraş veriyor

14. sırada yer alarak sıkıntılı bir sezonu geride bırakan Denizlispor, yeni sezonda daha güçlü bir görüntü ortaya koymak istiyor.

Marvin Bakalorz ile anlaşma sağlandığı gündemde

Denizlispor, bu bağlamda çalışmalarını hızlandırırken Hannover 96 forması giyen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Marvin Bakalorz ile anlaşma sağlandığı gündeme geldi.

Kenan Koçak'ın öğrencisi

Teknik direktörlüğünü Kenan Koçak'ın yaptığı Hannover 96'da oynayan oyuncunun Denizlispor ile hafta içinde resmi imzayı atacağı iddia ediliyor. Bakalorz, daha önce Eintracht Frakfurt, Paderborn ve Hannover formaları giydi.

Koronavirüs nedeniyle liglere ara verildiğinde ne demişti?

Bakalorz koronavirüs sebebiyle Almanya'da futbola ara verildiği dönemde, "Futbol, bu dönemde yaşananlar sebebiyle bence gölgede kaldı. Ben de bu dönemde futbolu düşünmek istemiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Hannover'den ayrılırken neler söyledi?

Hannover'de kaptanlık yapan ve salgın döneminde maaşında indirim yapan ve Baka lakabıyla tanınan futbolcu veda mesajında, "Hannover'de inanılmaz olaylarla dolu 4 yıl geçirdim. İyi ve kötü zamanlarım oldu. Her şeyden önce ilk geldiğim sezonu unutamayacağım. Kulüp, bir şeyleri değiştirebilmek için farklı bir yol izlemek istiyor. Ayrıca benim de yeni bir meydan okumaya ihtiyacım var. Bunu şimdi yapmam gerektiğini hissettim" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler