Denizlispor'dan Osman Özköylü açıklaması! Asbaşkan Taner Atilla, Ajansspor'a konuştu

07.10.2018 - 14:17 | Son Güncellenme: 07.10.2018 - 17:17

Denizlispor'dan Osman Özköylü açıklaması! Asbaşkan Taner Atilla, Ajansspor'a konuştu

Geçtiğimiz günlerde Denizlispor teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayırmış, bu ayrılık sonrası taraflar arasında yaşanan kriz spor gündeminin önemli konularından biri olmuştu.

Denizlispor’da dün 3-0 kaybedilen Ümraniyespor maçı sonrası, yeşil siyahlı kulüpteki görevini bıraktığını açıklayan Osman Özköylü, tehdite edildiğini, tesislere gönderilen kişilerin futbolcuların arabalarını tekmeleyerek, tüm takıma gözdağı verdiğini söylemişti. 

Ardından Denizlispor'da futbolcular yaşananlara tepkisiz kalmamış ve ortak bir açıklama yayınlamışlardı. Bu açıklamayı ilk olarak Ajansspor spor kamuoyuna duyurmuştu:

“Bu olayların kurbanı kesinlikle Osman Özköylü değildir.

Takımımızın uzun yıllardır hedeflediği noktaya bu kadar yakın olduğu bir süreçte, 3 maçlık galibiyet serimizden sonraki ilk mağlubiyetimizde hocamızın kurban seçilmesini doğru bulmuyoruz.

Kendisi kaos ortamında bize fazlasıyla destek olup arkamızda durmuştur. Hocamızın takımımızdan ayrılmasını doğru bulmuyoruz.

Başarıyı hedefleyen takımların bütünlüğünün en önemli parçası teknik adamlardır. Biz bu bütünlüğümüzün bozulmasını istemiyoruz.”

Denizlisporlu futbolcular”

Yaşanan bu sürecin ardından, Denizlispor Asbaşkanı Taner Atilla Ajansspor'a konuştu ve ortaya atılan bu iddialara cevap verdi.

İşte Taner Atilla'nın açıklamaları:

'Osman Özköylüü, ‘Bunlar yöneticilerin adamları’ algısı yaratıyor'

Tehdit edilme ve arabaların tekmelenme olayını araştırıyorum. Böyle bir şey söz konusu olamaz. Oyuncularımızın antrenmana çıkmadıkları bir akşam var. O akşam 3-4 taraftar ’Siz kimsiniz, nasıl antrenmana çıkmazsınız’ diyerek tesislere gitmiş. Bunun bütün Denizlispor taraftarına mal edilmesi yanlış olur. Binlerce taraftar arasında 3-4 kişi alkol alıp gitmiştir. Zaten tesislerdeki güvenlik görevlilerimiz olaya müdahale etmiş. Bir yöneticimiz de çağırılmış ve o yönetici taraftarları arabaya bindirip götürürken sakinleştirmeye çalışmış. Osman Özköylü de ‘Bunlar yöneticinin adamları’ algısı yaratıyor. Böyle bir şey söz konusu değil.

 

'Futbolcularımız Osman Özköylü’nün fevri çıkışlarından dolayı etkilendi'

Oyuncularımızla görüştük. Onlar kendilerine bir hedef belirlemişler. Hiçbir sıkıntı yok. Kaptanımız toparlanacaklarına ve işlerine bakacaklarına dair söz verdiler. Profesyonel şubemiz de hocamız konusunda çalışıyor. Belki yarına kadar bize birkaç isimle gelirler ve bu isimler üzerine bir istişare yapılır. Futbolcularımızın bir açıklaması oldu ancak maalesef Osman Özköylü’nün fevri çıkışlarından dolayı futbolcularımız bu süreçten olumsuz etkilendi.

Denizlispor’u yerden yere vurmaya kimsenin hakkı yok

Paranın bu kadar sorun edilmesi doğru mu? Osman Özköylü primlerinin tamamını almıştı. Eskişehirspor lisans çıkaramamış, hocası konuşmuyor. Karabükspor ve Elazığspor’da durum belli, hocaları konuşmuyor. Para işi yönetimin işi, biz zaten çözmeye çalışıyoruz. Denizlispor’u bu kadar yerden yere vurmaya kimsenin hakkı yok.

Taner Atilla son olarak, 8 Kasım günü bir basın toplantısı düzenleyerek, mali tablolarla ilgili geniş çaplı bir açıklama yapacaklarını da duyurdu.

Senin için hazırladığımız haberler