Devler peşindeydi! Semih Kılıçsoy'dan transfer sinyali

İsa Kethüda
08.05.2024 - 21:09 | Son Güncellenme: 08.05.2024 - 21:17

Beşiktaşlı futbolcu Semih Kılıçsoy, 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Devler peşindeydi! Semih Kılıçsoy'dan transfer sinyali

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaşlı futbolcu Semih Kılıçsoy, 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

"Önümüzde bir kupa finali var"

A Spor'da yer alan habere göre; Ziraat Türkiye Kupası’ndaki final maçına odaklandıklarını ifade eden Semih Kılıçsoy, “Bu sezon çok istediğimiz gibi geçmedi ama önümüzde bir kupa finali var. Onu düşünüyoruz. 

"İyi bir performans verdiğimi düşünüyorum"

Oraya odaklandık. Kendi açımdan da iyi geçiyor. İyi bir performans verdiğimi düşünüyorum. İnşallah böyle devam edecek” şeklinde konuştu.

Transfer açıklaması

Transfer konusu üzerine gelen soruya ise 18 yaşındaki genç futbolcu şöyle cevap verdi:

“Ben bu konularla ilgilenmiyorum. Kulübümün çıkarları doğrultusunda, her zaman kulübüme göre hareket ediyorum.”

Bu sezonki performansı

Siyah-Beyazlı takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2028 yılına kadar devam eden başarılı oyuncu, bu sezon forma giydiği 32 karşılaşmada 11 gol ve 2 asist kaydetti.

Birçok takım peşinde

Avrupa'dan birçok takım, Semih Kılıçsoy'u yakından takip ediyor. İngiliz basınında yer alan bilgilere göre; Semih'in, İngiltere Premier League ekiplerinden West Ham United'ın radarına girdiği, siyah-beyazlı yönetimin de yıldız futbolcu için 25-30 milyon Euro civarında bir bonservis beklentisi olduğu belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler