Galatasaray Paul Pogba'nın transferinden vazgeçti!

Akın Ungan
13.09.2023 - 08:48 | Son Güncellenme: 13.09.2023 - 09:02

Galatasaray, Juventus'ta forma giyen ve doping testi pozitif çıkan Paul Pogba'nın transferinden son anda vazgeçti. Doktorların raporları olumsuz oldu.

Galatasaray Paul Pogba'nın transferinden vazgeçti!

Trendyol Süper Lig ve Avrupa'da başarı hedefiyle yeni sezona başlayan Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Mauro Icardi'nin bonservisini alan Sarı-Kırmızılı yönetim, kadrosuna kattığı Wilfried Zaha, Hakim Ziyech, Tete, Kerem Demirbay, Angelino gibi yıldızlarla dikkat çekti. Galatasaray, son olarak Paul Pogba transferinden son anda vazgeçti.

Pogba Galatasaray için sağlık kontrolünden geçti

Hürriyet'in haberine göre bir süredir Paul Pogba'yı listesinde bulunduran Galatasaray, yıldız orta sahanın sağlık durumunu öğrenmek için kulüp doktorlarını Fransa'ya göndermişti. Pogba, Sarı-Kırmızılılar için sağlık kontrollerinden geçti.

Pogba'nın raporu olumsuz çıktı, Ndombele transfer edildi

Doktorlar, Paul Pogba'nın sağlık raporunu yönetime gönderdi. Dursun Özbek ve kurmayları, yıldız oyuncunun raporunun olumsuz çıkmasının ardından bu transferden vazgeçti. Pogba'nın yerine Tottenham'ın orta sahası Tanguy Ndombele transfer edildi.

İlgini Çekebilir
Paul Pogba'ya futboldan men!
Habere Git

Pogba Galatasaray'ı istiyordu

Galatasaray'ın detaylı sağlık kontrolü talebini kabul eden Paul Pogba, Juventus'un kadro planlamasında düşünülmemesi ve Sarı-Kırmızılılar'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesi nedeniyle İstanbul'a sıcak bakıyordu. Pogba'nın mali şartları da Galatasaray'ın kabul edebileceği düzeydeydi. Fakat oyuncunun sağlık raporu olumsuz çıkınca bu transferden vazgeçildi.

Doping testi pozitif çıktı, Cimbom nefes aldı

Paul Pogba'nın geçtiğimiz günlerde doping testinin pozistif çıkması ise Galatasaray yönetimine derin bir nefes aldırdı. Transferinden son anda vazgeçilen yıldız orta sahanın 2-4 yıl arasında ceza alması bekleniyor.

"Paul’un niyeti kuralları çiğnemek değildi"

Yapılan doping testinin ardından geçici süreliğine futboldan men edilen Paul Pogba, ikinci testten çıkacak sonucu bekliyor. Oyuncunun menajeri Rafaela Pimenta, "İkinci testi bekliyoruz. O zamana kadar hiçbir şey söyleyemeyiz. Ancak kesin olan şu ki Paul’un niyeti kuralları çiğnemek değildi" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler