Dries Mertens’i maça yetiştiren ismin kim olduğu açıklandı

Burak Alaca
05.05.2024 - 23:52 | Son Güncellenme: 06.05.2024 - 00:49

Süper Lig'de Galatasaray'ın Sivasspor karşısında aldığı farklı galibiyetin kahramanı Dries Mertens'in sakatlıktan erken dönmesinin sırrı belli oldu.

Dries Mertens’i maça yetiştiren ismin kim olduğu açıklandı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray’ın evinde EMS Yapı Sivasspor’u ağırladığı maçta 6-1’lik rahat galibiyetin pay sahiplerinden biri olan Dries Mertens 1 gol, 2 asist ile Sarı-Kırmızılı taraftarların alkışını aldı. Hafta içinde antrenmada sakatlık yaşadığı söylenen Mertens’in Sivasspor maçında sahaya çıkamayacağı iddia edilmişti. Bugün Sivasspor maçında sahaya çıkan Belçikalı yıldızın sakatlıktan hızlı dönüşünün sırrı belli oldu.

"Ekip çalışması ile sahada şov yaptı"

Galatasaray Takım Doktoru Yener İnce ise maç sonunda Mertens’in sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda yaptığı açıklamada, "Güzel bir ekip çalışması ile sevgili kardeşim Mertens sahada bugün şov yaptı. Sağlık ekibimizin kıymetli parçalarından kardeşim fizyoterapist Burak Koca'nın da emeklerini unutmayalım. Her gecen sene daha iyisi için çabalayan kardeşlerime en büyük hediye Galatasaray taraftarının yüzünü güldüren performanslardır. Hedef 24. Şampiyonluk” ifadelerine yer verdi.

Rıdvan Dilmen'den Galatasaraylı yıldıza övgü...

TV 8,5 ekranlarında yayınlanan "Yüzde Yüz Futbol" programında Belçikalı 36 yaşındaki yıldızın performansına övgüde bulunan Rıdvan Dilmen “Mertens’te bir soru işareti vardı ama bu performans Mertens’in sakat haliyse sağlam hali nasıl olur o zaman?” sözlerini kullandı.  

İlgini Çekebilir
Mertens kalacak mı? Maç sonrası açıkladı
Habere Git

Şampiyonluk dönemecinde sahne Mertens'in...

Bu sezon Sarı-Kırmızılı formayla 48 maça çıkan Belçikalı yıldız 11 gol üretirken, 14 de asiste imza attı. Dries Mertens çıktığı son 7 maçta da 4 gol, 8 asist üretti ve Süper Lig’de son düzlüğe girilirken sorumluluğu üstüne aldı.  

Galatasaray'a bedelsiz geldi şampiyonluk yaşadı

Dries Mertens efsanesi olduğu Napoli’den 2021/2022 sezonun sonunda ayrıldı ve 2022/2023 sezonun başında Galatasaray’a transfer oldu. Geçen sene Galatasaray’a transfer olan Belçikalı yıldız, Galatasaray ile Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler