Bayern Münih'ten ayrılıyor! İşte Kim Min-Jae'nin yeni adresi...

Özgür Koç
23.03.2024 - 09:55 | Son Güncellenme: 23.03.2024 - 10:10

Bayern Münih'in sezon başında 50 milyon Euro karşılığnıda Serie A ekibi Napoli'den kadrosuna kattığı eski Fenerbahçeli Kim Min-jae hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. Detaylar haberimizde...

Bayern Münih'ten ayrılıyor! İşte Kim Min-Jae'nin yeni adresi...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Kim Min-jae'nin Almanya serüveni beklenenden kısa sürebilir. Yıldız oyuncunun 2023'ün yaz aylarında transfer olduğu Bayern Münih'ten ayrılabileceği iddia edildi.

Aradığını bulamadı

Fenerbahçe ve Napoli'de gösterdiği performans sonrası Avrupa'nın dev kulüplerini peşine takan Kim Min-jae, bu doğrultuda transfer olduğu Bayern Münih'te istediğini bulamadı. 

Kim Min-Jae memnun değil

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan haberde, Bayern Münih'teki yerini kaybetme noktasına gelen Güney Koreli oyuncunun bu durumdan memnun olmadığı belirtildi. Thomas Tuchel'in önümüzdeki dönemde savunma hattıyla ilgili vereceği kararların Kim Min-jae'nin durumunda etkili olabileceği aktarılmakta.

Inter iddiası

Haberde, Güney Koreli savunmacının, Napoli ile büyük başarılara imza attığı İtaya Serie A'ya dönebileceği ifade edilirken şampiyonluğa koşan Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Inter'in, yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak istediği kaydedildi. Sportif Direktör Piero Ausilio'nun Fenerbahçe'de oynadığı günden bu yana takip ettiği Kim Min-jae'yi öncelikli olarak transfer etmek istediği ileri sürüldü.

Bonservisiyle olmasa da kiralık gidebilir

Inter'in bir seçme şansı olsa kadrosuna katacağı ilk ismin Kim Min-jae olacağı belirtilirken bu transferin çok kolay gerçekleşmeyeceği de tahmin ediliyor. Bayern'in kısa bir süre önce 50 milyon Euro'ya aldığı bir oyuncuyu kolay kolay satmayacağı belirtilirken kiralama seçeneğinin de söz konusu olabileceği aktarılıyor.

Senin için hazırladığımız haberler