Dünya Kupası'nda dev eşleşme... Fransa ile Belçika karşı karşıya gelecek!

06.07.2018 - 23:00 | Son Güncellenme: 06.07.2018 - 23:02

Fransa Belçika maçı ne zaman, hangi kanalda? 2018 Dünya Kupası'nda ilk yarı final eşleşmesi belli oldu. Güney Amerika temsilcisi Uruguay'ı 2-0 yenerek yarı finale çıkan Fransa ile turnuvanın en büyük favorilerinden biri olan Brezilya ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler ise bu zorlu maç ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, Fransa Belçika maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Dünya Kupası'nda dev eşleşme... Fransa ile Belçika karşı karşıya gelecek!

2018 Dünya Kupası heyecanı kaldığı yerden devam ediyor.  Fransa Belçika maçı ne zaman, saat kaçta? 2018 Dünya Kupası'nda ilk yarı final eşleşmesi belli oldu. Bir tarafta turnuvanın en değerli ekibi Fransa, diğer tarafta kadrosu birbirinden güçlü yıldızlarla dolu Belçika. Futbolseverler ise bu kritik maç ile ilgili araştırma yapıyorlar. Peki, Fransa Belçika maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Fransa Belçika maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fransa ile Belçika 2018 Dünya Kupası yarı finalinde karşı karşıya gelecek. Saat 21:00'de başlayacak zorlu mücadele TRT 1 ekranlarından canlı izlenebilecek.

Belçika Dünya Kupası kadrosu

Kaleciler: Thibaut Courtois (Chelsea), Simon Mignolet (Liverpool), Koen Casteels (Wolfsburg)

Savunma: Toby Alderweireld (Tottenham Hotspur), Thomas Meunier (Paris Saint-Germain), Thomas Vermaelen (Barcelona), Jan Vertonghen (Tottenham Hotspur), Dedryck Boyata (Celtic), Vincent Kompany (Manchester City)

Orta saha: Marouane Fellaini (Manchester United), Axel Witsel (Tianjin Quanjian), Kevin De Bruyne (Manchester City), Eden Hazard (Chelsea), Nacer Chadli (West Bromwich Albion), Leander Dendoncker (Anderlecht), Thorgan Hazard (Borussia Mönchengladbach), Youri Tielemans (Monaco), Mousa Dembele (Tottenham Hotspur)

Forvet: Michy Batshuayi (Chelsea), Yannick Carrasco (Dalian Yifang), Adnan Januzaj (Real Sociedad), Romelu Lukaku (Manchester United), Dries Mertens (Napoli)

Fransa'nın Dünya Kupası kadrosu

Kaleciler: Alphone Areola (Paris Saint-Germain), Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Steve Mandanda (Olympique Marsilya)

Defans: Lucas Hernandez (Atletico Madrid), Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain), Benjamin Pavard (Stuttgart), Benjamin Mendy (Manchester City), Djibril Sidibe (Monaco), Adil Rami (Olympique Marseilya), Samuel Umtiti (Barcelona), Raphael Varane (Real Madrid)

Orta saha: Blaise Matuidi (Juventus), N'Golo Kante (Chelsea), Steven N'Zonzi (Sevilla), Paul Pogba (Manchester United), Corentin Tolisso (Bayern Münih)

Forvet: Olivier Giroud (Chelsea), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Kylian Mbappe (Paris Siant-Germain), Thomas Lemar (Monaco), Nabil Fekir (Olympique Lyon), Florian Thauvin (Olympique Marsilya), Ousmane Dembele (Barcelona)

Senin için hazırladığımız haberler